Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:01:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
zelo hudo, pa še da mora otrok to da skozi
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:10:27
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj naj rečem kot pa da je tale S. zelo močba oseba in vsaka mu čast.
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:23:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
bravo Sabastjen,pravi fant si
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:24:45
|
|
|
|
CUKRČEK
|
takele zgodbe pa mene vedno v jok spravijo. Sicer pa bravo za pogum in premagano bolezen.
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 9:13:29
|
|
|
|
Šaki
|
zelo pogumen fant.
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 9:14:37
|
|
|
|
špelin@
|
Nimam besed. Samo za pogumnega fanta!!!
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 9:27:00
|
|
|
|
aprilčica07
|
Bravo Sebastjan, korajžen in odločen fant si samo tako dalje!
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 6.11.2009 9:24:56
|
|
|
|
Tinkerbell
|
Meni takšne zgodbe pomagajo, spomniti se da ni življenje kar tako samoumenvno,...in da moramo izkoristiti vsako minto, kot da je zadnja. Ste si pogledale tudi ganljivo zgodbo o fantku Galu, ki ima sindrom kratkega črevesa, če niste, vam priporočam, da si jo pogledate: http://www.n-tv.si/resnicna-zgodba-galovo-zivljenje-s-sindromom-kratkega-crevesa
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 9.11.2009 12:32:27
|
|
|
|
sonchek
|
grozno... ..ni hujšega kot to, da gledaš svojega otrok trpeti... ..pa kaj so otroci naredili hudega v tem življenju, da morajo prestati vse te muke..bogi revčki..
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Naravna zaščita pred komarjiPoletje je čas za igro, raziskovanje narave in brezskrbne trenutke na prostem. A z njim pridejo tudi nadležni obiskovalc...
Zadnje s foruma
Energijske pijačeMichonne RRAli svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?Da (
30%)

Ne (
65%)

Občasno (
5%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!