bambi
|
No, tukaj pa moram še jaz nekaj dodat.... Osebno sem že rodila... prišla sem v MB porodnišnico z mrtvim otrokom v sebi in so me dali v sobo k 2 nosečnicama.... Mene je skoraj kap! Rekli so mi da žal nimajo sob, ko pa sem potem uporabila vse možne veze, pa se je naenkrat našlasoba kjer sem lahko bila sama.... A se vam to zdi noramlno??? Potem sem preživela celih 14 mesecev na forumu Zanositev in.... verjemite, da mi je moj otrok najpomembnejši. Sedaj sem rizična nosečnica in imam nadzor nad zelo tvegano nosečnostjo, mi vzamejo kri za vse možne preiskave, nato pa mi po 1 mesecu povedo, da so se izvidi izgubili..... no, in kaj boste zdaj rekle tiste ki zagovarjate MB???? Nakar še to ni vse, v 20. tednu :nosecka:, kljub vsem možnim vnetjem in težavam, PAP II, mi komaj sedaj naredijo test za Klamidijo in ugotovijo, da jo imam..... dajo natibiotike samo meni, možu pa ne..... Če sama ne bi bila tako informirana, sploh ne vem kaj bi se vse še lahko zgodilo. Da ne omenim, da me vsakič pregleda drug zdravnik, ki komaj pogleda moje izvide..... Glede osebja bi pa povedala tako, sankcije so še vedno preblage, če bi jim za neprijaznost trgali od plače, bi bila stvar drugačna.... tudi jaz sem v službi in moram biti vedno nasmejana, odgovorna in prijazna...... pa ne da sem občutljiva, samo nek red pa bi resnično bil potreben, pa naj reče kdo kajr hoče. To je moje mnenje. Ja pa še to, ležala sem tudi na ginekologiji, kjer si pa resnično zaslužijo vse pohvale.
|