Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, sam takrat pa res brskam eno uro
  , sam takrat pa res brskam eno uro  sem tudi kaj tam kupila. Drugač pa večina spodnje perilo tam kupim, se mi zdi kar poceni.
  sem tudi kaj tam kupila. Drugač pa večina spodnje perilo tam kupim, se mi zdi kar poceni.   sem kupila kar nekaj stvari tam, potem kupujem sveče in ostale stvari za dekoracijo v hiši, posteljnina ni tako slaba... skratka se najde.
   sem kupila kar nekaj stvari tam, potem kupujem sveče in ostale stvari za dekoracijo v hiši, posteljnina ni tako slaba... skratka se najde.   

Za dojenčke je še luštno, za večje pa ni več izbire, veliko cunjc mi je prav kičastih, kvaliteta je pa tud bolj žalostna. Mogoče res k nam taslabše pošiljajo. Se mi zdi, da ima celo MANA boljšo kvaliteto kot KIK.
  Za dojenčke je še luštno, za večje pa ni več izbire, veliko cunjc mi je prav kičastih, kvaliteta je pa tud bolj žalostna. Mogoče res k nam taslabše pošiljajo. Se mi zdi, da ima celo MANA boljšo kvaliteto kot KIK.