Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), potem pa še v 32. tednu. Men se ne zdi prepozno - samo čudno mi je kako to, da G tega pregleda ne opravi prej. Ker na MF se že kar veliko vidi.
Katastrofa, res.
.sem šla na napotnico gledat in piše morfologija 22-24 teden,prosim za pregled ploda.sem pa preklicala vse možne gin.pa vse zasedeno,da bi šla samoplačniško.sem pa klicala varuhinjo bolnikov al zastopnico al kaj je že,pa mi ni vedela kaj pametnega svetovat,razen naj napišem pritožbo.tak da zdaj pišem pritožbo nad organizacijo dela v mb porodnišnici,in nad nevestnostjo in ignoranco s strani med.sestre,saj mi je s tem onemogočila da se v bistvu sama odločim,če bi bilo s plodom kaj narobe,da grem na splav.to pomeni,da sem zdaj v primeru....bog ne daj česa odvisna od komisije,ker po 24.tednu komisija odloča o tem.do 24.tedna pa nosečnica sama.in s tem je drage moje kršena pravica pacienta do soodločanja!!bom javla razplet te kolobocije.