Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:16:24
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...kam gre ta svet?! v rit! a je še v garanciji? ofkors
|
|
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:17:14
|
|
|
|
muco
|
Res gre v rit sam ne zarat TIZGA korenčka!
|
|
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Enmu zakomiranemu kitajcu so cimri daljinca v rit vtaknili. Reveža je pa zjutraj tko rit bolela, da je šel k zdravniku, kjer so s pomočjo rentgena ugotovili vzrok njegovih bolečin. To je to. Aja, pa daljinc je crknu. Pa se ne ve, če je bil v garanciji ali ne. Ni glih kronika... aha,hvala.Pol je bil pa res koma...
|
|
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:20:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Res gre v rit sam ne zarat TIZGA korenčka! ne vem no...nisem glih ziher.
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:24:33
|
|
|
|
muco
|
Mislu sem to,da če sta oba za stvar(popestritev s korenčkom)ni nič narobe.
|
|
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:26:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
ja, sej kdor uživa, lahko tut z banano, zarad mene
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:29:55
|
|
|
|
muco
|
Zarad mene tud ,lahko je olupljena.
|
|
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:35:17
|
|
|
|
Klemy82
|
Pffffff......eni pa imate domišljija, ja...
|
|
|
RE: mislim, kaj takega... 15.12.2009 22:42:04
|
|
|
|
muco
|
Imaš prav z olupljeno ne bi šlo!
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?