mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mož ni imel pojma kaj se dogaja, dokler ni dokončal študij in mu je tast povedal. Kaj pa je bilo? A tega mož prej ni opazil, al kako? Tašča je za mojega moža bila carica, vedno za akcijo, super truper kul mama. On je bil veliko zunaj, študiral je v Ljubljani in ni opazil...kaj pa vem. On ni videl, da je doma kaj narobe, edino tast se mu je zdel ...ne vem....da ni nič od njega. Ni pa vedel, da on ni nič smel. Poleg tega mu ni smel povedat kako kopni njihovo premoženje in so mu lagali, da je še vedno vse njihovo. Po denacionalizaciji je tast dobil ogromno premoženja vrnjenega. Ko sem pa spoznala tasta in taščo sem takoj videla, da je nekaj narobe, ker sta moja starša živela in razmišljala drugače. Videla sem, da je tast osamljen. sam je hodil v kino, medtem ko ga je tašča feštala še dlje ponočo kot midva. Ampak nikoli nisem rekla nič proti njej, samo vzpodbujala sem ga, da se s tastom vsaj več pogovarja. Potem ko mi je mož povedal, da se je tast odločil, da se bo ločil, takrat sem mu rekla, da je bilo samo vprašanje časa. Seveda je bil presenečen, ampak očitno ženske prej opazimo take stvari kot moški. Pol pa je tašča dobesedno ponorela, ker je 'njena lubica' (moj mož) izvedel za vse njene grdobije, njeno dvojno življenje. Ko se je pa še prepričal na lastne oči, takrat pa je bila pripravljena ubijat. Njene oči so postale krvave, tak pogled je dobila, da je groza. Pa je drugače ful lušna ženska, res baba pa pol. Sposobna se pa je prelevit v pošast. Zato ne želim pregovarjat moža, da bi imeli stike. Kaj pa vem...lahko se zave kaj vse je v teh letih zamudila z vnukinjo in se je obrne.
|