|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kt in možnost ovulacije 15.1.2010 15:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
imam eno, morda nekoliko komplicirano vprašanje. jemljem kt, redno, ta mesec sigurno nisem nobene pozabila. prvo kt iz zavitka sem vzela 30.12., 9.1. se mi je pojavil rahlo rjav izcedek, ki je trajal do 13.1. - mislila sem, da je pač vmesna krvavitev (čeprav jih razen prvi mesec jemanja nisem nikoli imela). danes, 15.1. pa se mi je pojavila sluz, zelo podobna tisti pri ovulaciji. a mislite da je možno, da gre res za ovulacijo? SO sva z mojim imela včeraj, zato me malo skrbi... (sicer ne bi imela nič proti , ampak zaradi tabletk...)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajpogostejši simptomi raka na dojkahČe boste pri samopregledu dojk zatipali zatrdlino, se nikar takoj ne ustrašite, saj je kar 80 % vseh tumorjev v dojkah b...
Kdaj je pravi čas za otroka?Sva res prava drug za drugega oziroma ali si zares želiva živeti skupaj do smrti? Kaj pa midva, bova potem, ko bova imel...
Zadnje s foruma
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)

ne, delam v gospodarstvu (
38%)

da, sem JU (
28%)

ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!