Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim pomivate tla? 30.1.2010 19:22:22
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Bumerang, enkrat si pisala o parnem čistilcu na eni temi, da z njim na hitro vsak dan spucaš. A maš kakšen link za prilepit? Ona ima parnik, ker je tam nekje blizu morja doma.
|
|
RE: S čim pomivate tla? 30.1.2010 19:23:42
|
|
|
|
trobentic_@
|
ja Gina nekaj takega Bom jutri probala s suho še Hvala
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 31.1.2010 5:04:41
|
|
|
|
TRIŠ
|
trobentic@ to je bilo pri meni in z ničemer drugim nisem mogla čistit kot,da sem naročevala neko čistilo iz kliničnega centra na bazi alkohola.Zato pa sem sedaj probala kis in sem bila skeptična ampak se ni poznalo nič.Mene tudi moti ,ko posije sonček da se vidi,kje sem vlekla s krpo.Poskusi pa poročaj.Imam pa tudi jas laminat jesen(svetel)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 8:56:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 31.1.2010 10:24:05
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ bumerang sem se ti hotela zahvalit ,res je odličen take kis, tako da pomivamo sedaj s kisekom Menda gre hvala Gini, jaz samo posredujem dalje. IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: trobentic_@ Eno vprašanje,ko ste tukaj same profesionalke Imamo svetel laminat,vse kul vse fajn Ampak recimo : ko ga grem prat naj bo to z enim profesionalnim čistilom za laminat ali pa čistilo emsal so fleki.Se full vidi ko gre svetloba čez okno in ko pogledaš na tla se zdi kot da so umazana. drugače se ne vidi. pa ne znam kaj je to? Ampak to niso fleki ,fleki ,ampak mah saj ne znam opisati prav Zgleda kot bi bila meščoba pomazana po tleh, a ne? Kadar sem jaz s tem čistilom pucala, sem morala pobrisat z drugo suho krpo do suhega, da je bilo lepo. Se je pa res potem svetilo. Bumerang, enkrat si pisala o parnem čistilcu na eni temi, da z njim na hitro vsak dan spucaš. A maš kakšen link za prilepit? Gina, parnik se mi je pokvaril. Zato sem tudi prešla na kis, ker ga še nisem nesla na servis. Ni sicer nič takega, samo električni kontakt kabla ampak servis je daleč jaz sem pa lena. Je pa to en italijanski produkt, ki se je prodajal po sistemu akviziterjev, domače strani žal ne najdem. Nekaj podobnega ima zdaj hoover (Steamway). Oboje je hkrati sesalec in parni stroj je pa Hoover precej cenejši. Trobentica, tisto, kar ostane na tleh, so stari sloji loščila. Bo potrebno kupit kak odstranjevalec loščil in it na kolena in fajn počistit, potem pa loščil ne uporabljaj več.
|
|
RE: S čim pomivate tla? 31.1.2010 14:19:28
|
|
|
|
ZARA
|
No, Đina, sem ti rekla, da ima parnik.
|
|
RE: S čim pomivate tla? 31.1.2010 14:33:38
|
|
|
|
bumerang
|
Dzara, to bolj takole izgleda.
|
|
RE: S čim pomivate tla? 1.2.2010 18:51:43
|
|
|
|
ZARA
|
DZARA!? Ja, no, bum, ti si bolj sofisticirana. Mi še na metlah letamo malo.
|
|
RE: S čim pomivate tla? 2.2.2010 7:04:54
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA DZARA!? Jah, pri nas vse zveni.
|
|
RE: S čim pomivate tla? 13.2.2010 14:24:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: romy Pač po stanovanju laminat, parket, ploščice? A pomivate "po kolenih" z cunjo? Imam svetel laminat, čistim ga pa s penastim joggerjem, namočenim v vodo, kateri dodam zeleni Domestos. Vonj je močan, ampak diši po smrekcah in ta mešanica odstrani vso svinjarijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2010 22:19:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.