|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 11.2.2010 21:07:22
|
|
|
|
hubi
|
Ja, jaz. To je loterija, drugega ne morem reči. Nama je ratalo v pol leta.Če imaš srečo, naletiš na ovulacijo. Upam, da ti kmalu uspe.
|
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 11.2.2010 21:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
M imela na 4-5 mesece.sexala vsak drugi dan.uspelo v 6 mesecih
|
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 11.2.2010 21:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
super,,obema iz srca čestitam,,upam,da tudi meni uspe,sicer sva prejšnjič na dva dni,sedaj me je pa strah narediti test,ker se bojim,da bom spet razočarana....
|
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 12.2.2010 6:42:42
|
|
|
|
beba75
|
Čestitke obema ki je "ratalo". Jaz imam m na 32-72 dni pa se trudiva že dobre 3leta, zdaj sva že v neplodnostni za mano pa so že 4IUI, 1IVF in 1postopek z zamrznjenčkom. Žal ni ratalo in upam da bom hitro spet v novem postopku. Ne jemljem ti upanja, saj enkrat "ratalo" BO , samo rajši čimprej do zdravnikov v neplodnostno ambulanto, ker se tudi tu zna zavleči. Leta pa tečejo. Vso srečo!
|
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 12.2.2010 10:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
beba 75,,sočustvujem s tabo,ampak,ta tema je za vzpodbudo,kateri je uspelo,ne kateri ne uspe,teh tem je več kot dovolj....
|
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 12.2.2010 10:35:58
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen beba 75,,sočustvujem s tabo,ampak,ta tema je za vzpodbudo,kateri je uspelo,ne kateri ne uspe,teh tem je več kot dovolj.... kr neki anonimna...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDa rešite svoj zakon, sta dovolj dve minutkiTempo življenja, ki ga ima vsaka družina, je pogosto krivec, da partnerja enostavno ne najdeta več časa drug za drugega....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
imepetra_1310Najlepše ime za fantkaTjaš (
9%)

Enej (
15%)

Tian (
16%)

Maj (
20%)

Mark (
31%)

Staš (
8%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!