Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

me je skoraj kap...meter stran od mene....
  me je skoraj kap...meter stran od mene....  

.
  . 
			 poskrbi, da sem cev dan v pogonu, ker če ga ne gledam že pleza po sedežni in mi trga rožice, bog ne daj da so kje vrata priprta ker kot črviček že pleza po stopnicah...jaz govorim kaj bo šele ko bo zrasel. Ker ta prva je bila veliko bolj mirna, še zdaj je.
  poskrbi, da sem cev dan v pogonu, ker če ga ne gledam že pleza po sedežni in mi trga rožice, bog ne daj da so kje vrata priprta ker kot črviček že pleza po stopnicah...jaz govorim kaj bo šele ko bo zrasel. Ker ta prva je bila veliko bolj mirna, še zdaj je. 
			 ..cel dan leta,čejo ne pazim je takoj na pojstli in seveda hoče prek sedežne splazin-kar pomeni da pade prek nje na tla...danes me je skoraj kap ko sem vidla jo ležat na kotni garnituri,kako je prišla gor nimam pojma..mogoče je noge dala na štango od mize in gor
  ..cel dan leta,čejo ne pazim je takoj na pojstli in seveda hoče prek sedežne splazin-kar pomeni da pade prek nje na tla...danes me je skoraj kap ko sem vidla jo ležat na kotni garnituri,kako je prišla gor nimam pojma..mogoče je noge dala na štango od mize in gor ...ko gdo vrata pusti odprta je takoj zunaj in odide k tastu..po terasi direkt k njemu...kaj bo ko malo zraste ne vem,že zdaj sem kot bi me vlak povozil
  ...ko gdo vrata pusti odprta je takoj zunaj in odide k tastu..po terasi direkt k njemu...kaj bo ko malo zraste ne vem,že zdaj sem kot bi me vlak povozil