Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) 30 let. Se pa spomnim, da so že takrat imeli vlakec, ki je bil prava atrakcija.
Tak lep, svetlomoder je bil in rdeč. Spomnim se tudi svetilnika, mivke v morju in nekega dogodka, ko sva se s prijateljico zadnji dan na morju zaklenili v WC, potem pa nisva mogli ven in jaz sem se bala, da bodo pozabili na naju in odšli brez naju domov.
To se pa nič kaj dobro ne sliši. Mogoče pa maja še niso bili pripravljeni na sezono, pa še niso pospravili?
Sence pa je na plaži tudi ogromno, tako da je primerno tudi za čisto male otročke, pa tudi ogromno sonca, če si ga pač želiš. Drugače pa je oprema v apratmajih malo starejša, ampak je tudi cena temu primerna. Sem pa zasledila, da so nekaj apartmajev prenovili in so malo dražji. Je pa za moje pojme plaža v polynesiji bistveno lepša kot v stella marisu.