Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me skrbijo moje
Ker pred KT sem imela tako močne, da sem skupi padala (zato sem tudi KT začela jemati) zdej jih pa skoraj nimam - tamali vložek je zadosti ... in imam jih tudi na več kot 45 dni.... uglavnem potem je začela govorit, da je možno da sploh nimam ovulacije in dabi naredili ultrazvok v drugem delu ciklusa...tle se pa pojavi problem, ker sem kr zaštopala (ko mi je rekla da mogoče nimam ovulacije) in sploh nisem več sledila njenim besedam...Zanima me ali mi lahko katera pojasni oz. usmeri na kakšnos pletno stran, kjer bom dobila pojasnilom, kaj bo s tem UZ vidno?!? Ali sem jo prov razumela, da je to prva preiskava, ki se naredi in da se z njo zelo lepo lahko vidi ali ženska sploh ima ovulacijo ali ne. Ker če jo imaš, se maternica odebeli, ker se pripravlja na jajčece?!? Naslednja faza je pregled prehodnosti jajčnikov... 
.