Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fiziološka r.-doma narejena 16.4.2010 13:16:01
|
|
|
|
ninkica
|
Živjo, jaz sem vprašala v lekarni kako jo pripravim in je rekla farmacevtka,da dam na 1l vode eno veliko jušno žlico soli. Sem naredila iz 0,5l in pol jušne žlice soli in mi je res zelo pomagalo. lp
|
|
|
|
RE: fiziološka r.-doma narejena 16.4.2010 13:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Po navodilu otorinolaringologa, se da na pol litra vode ena čajna žlica soli. Zadevo zavreš (ne pustiš vreti), ohladiš in uporabiš.
|
|
|
|
RE: fiziološka r.-doma narejena 16.4.2010 20:40:05
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz jo naredim zelo light. Na liter vode dam pol čajne žličke soli. Če dam več, hčerko kar nekaj peče v nosu.
|
|
|
|
RE: fiziološka r.-doma narejena 16.4.2010 21:17:08
|
|
|
|
Felicita
|
točno je 9 gramov na liter... načelno si lahko čist ok pomagaš s kuhinjsko tehtnico. je pa jušna žlica lahko preveč (cca 13g) čajna pa premal (okrog 4).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: fiziološka r.-doma narejena 16.4.2010 22:12:40
|
|
|
|
mini86
|
kje jo mate pa pol shranjene
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.