|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 21.4.2010 20:49:48
|
|
|
|
el.k
|
Hvala za pomoč ampak jaz grem zdaj v postopku sem začela femoden tablete in v nedeljo jih začnem jemat. Tako da postopek bom imela nekje sredi junija.
|
|
|
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 22.4.2010 16:39:26
|
|
|
|
pikachu
|
el.k Pozdravljena! Tudi jaz sem sedaj začela s tabletkami Fedomen. Imam pa roza list s številko 21, kateri list pa imaš ti?
< Sporočilo je popravil pikachu -- 22.4.2010 16:40:24 >
|
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 22.4.2010 21:08:18
|
|
|
|
el.k
|
Ojal jaz pa iamam številka 22 in modra barv lista. Super no potem pa sva že skor v isti skupini pa kakšen postopek imaš Ivf ali Icsi? Jaz imam icsi. A si prvič v postopku?
|
|
|
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 4.5.2010 14:29:07
|
|
|
|
MaxMara
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem sedaj v postopku, trenutno jemljem Femoden, z injekcijami pa pričnem 10.5. To bo moj prvi ICSI postopek. List pa imam oranžne barve, št. 20. Upam na uspešen maj/junij, da nas bo čim več !!!
|
|
|
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 4.5.2010 15:13:59
|
|
|
|
el.k
|
MaxMara jaz začnem pa z špikanje 24.5 jaz imam tudi icsi jaz tudi upam da bo vsaj maj/juni za nas zasijal sonček
|
|
|
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 4.5.2010 18:04:49
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce je že tema odprta za MB in vam pripopam link, da nebo odprtih ne vem koliko tem za postopke http://www.ringaraja.net/forum/m_3118509/mpage_178/tm.htm Sej nimam nič proti, ampak, vam bo lažje, če vas bo kaj zanimalo vam bodo punce tudi pomagale Vso srečo
|
|
|
RE: maj /juni icsn 2010 Maribor 4.5.2010 18:46:57
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Podobna tema že obstaja, zato se, prosim, pridružite že aktualni, tole pa zaklepam. Lp, Bonnie
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Uporaba kolesarske čeladeabeeZakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?Ker ne paše k mojemu izgledu (
17%)

Ker mi pokvari frizuro (
17%)

Ker je predraga (
7%)

Ker se počutim varno tudi brez čelade (
34%)

Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (
24%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!