Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ima v roku meseca in pol že tretjič glivice.
  ima v roku meseca in pol že tretjič glivice.  Ga mažem s Canestenom, gre vse lepo stran, čez čas se pa spet pojavi. Ko jih je imel ta prvič, so že dva dni po tistem, ko so zginle, se spet pojavile. Pa ga mažem s Canestenom tudi po tistem, ko izpuščajčki zginejo. Men ni res nič jasno, kaj nej naredim. Pa ni videt, da bi ga motilo. P mi je svetovalo samo Canesten, nič drugega.
  Ga mažem s Canestenom, gre vse lepo stran, čez čas se pa spet pojavi. Ko jih je imel ta prvič, so že dva dni po tistem, ko so zginle, se spet pojavile. Pa ga mažem s Canestenom tudi po tistem, ko izpuščajčki zginejo. Men ni res nič jasno, kaj nej naredim. Pa ni videt, da bi ga motilo. P mi je svetovalo samo Canesten, nič drugega.  Je možno, da je to kako dedno, ker jih imam tudi jaz zelo pogostokrat?
  Je možno, da je to kako dedno, ker jih imam tudi jaz zelo pogostokrat?  

...bojin sa ka je to moj prvi otrok pa na drugej strane nehčen bite pa panična....prosin vas za nasve oziroma svoje iskušnje.....aja pa še to ka dozaj smo se neprevijali ponoči ampak zaj ze dve noči se je pokakala pa teše vgojno kda sme vstanoli....vače je dobre volje...se smeje pa vse normalno....
 ...bojin sa ka je to moj prvi otrok pa na drugej strane nehčen bite pa panična....prosin vas za nasve oziroma svoje iskušnje.....aja pa še to ka dozaj smo se neprevijali ponoči ampak zaj ze dve noči se je pokakala pa teše vgojno kda sme vstanoli....vače je dobre volje...se smeje pa vse normalno.... .....pappa
 .....pappa 
			 Ceprav sem se pa nasmejala
 Ceprav sem se pa nasmejala