Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, pa itak če ga ne dam spat ob pol6 ko rata zaspan je pol čist siten
  , pa itak če ga ne dam spat ob pol6 ko rata zaspan je pol čist siten 

Moj dan se v dvoje začne po 20-i uri, ko mala zaspi.
  Moj dan se v dvoje začne po 20-i uri, ko mala zaspi. 

! Verjamem da malo vpliva tudi moja vrnitev v službo - delam namreč popoldne in ga zvečer velikokrat da spat mož. Spat ga dajem vedno ob istih urah. Zjutraj ob pol11 in popoldne ob 3. Ampak zdej ob trreh noče zaspat, pa ga lahko dve ure opustim po postli noret! Upam da je res samo obdobje in da bo minilo! Sicer pa vsaka slaba stvar prinese s sabo kakšno dobro - odkar je tko naspidiran zvečer, in težko zaspi, veliko boljše spi ponoči (na najino srečo)
  ! Verjamem da malo vpliva tudi moja vrnitev v službo - delam namreč popoldne in ga zvečer velikokrat da spat mož. Spat ga dajem vedno ob istih urah. Zjutraj ob pol11 in popoldne ob 3. Ampak zdej ob trreh noče zaspat, pa ga lahko dve ure opustim po postli noret! Upam da je res samo obdobje in da bo minilo! Sicer pa vsaka slaba stvar prinese s sabo kakšno dobro - odkar je tko naspidiran zvečer, in težko zaspi, veliko boljše spi ponoči (na najino srečo) !
  !