|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žrelnica-rabim hiter nasvet
10.6.2010 16:14:24   
ThinkPink
Pozdravček,

tamala je imela pogosto vnetje ušes in angine, ugotovili so, da ima povečano žrelnico. Tako smo se prijavili za operacijo (pričakovali, da bomo dobili termin najhitreje sept, oktobra), dobili pa smo termin 23.06. Zadeva pa je takšna, da termina res ne bi hotela zamuditi, ker bogve kdaj bomo dobili naslednji termin, 28.06. pa imamo rezervirano morje, ki bi sigurno tudi koristilo. Je izvedljivo to, da gremo vseeno na operacijo 23.06 (torej smo že 25.06. doma). So res baje po operaciji nekaj časa zelo dovzetni za vse? Ali lahko gremo kljub vsemu na morje? Lahko tako hitro po operaciji vse normalno je...? Hvala za nasvete...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žrelnica-rabim hiter nasvet
10.6.2010 16:23:04   
pety78
Maja, ko sem bila s sinom na operaciji, so bili otroci dopoldan operirani, zvečer so pa šli že domov. Malo je treba paziti, da se kak teden je bolj pasirana hrana, drugače pa nič hujšega. Moje je bil sicer še na mandljih operiran, zato je ostal noter nekaj dni, pa bolečine so bile tudi večje.
Sicer pa najbolje, da se posvetuješ še s svojo pediatrinjo.

_____________________________



(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žrelnica-rabim hiter nasvet
10.6.2010 16:24:30   
TDTP
Mislim, da bi bilo izvedljivo! Po operaciji je treba le jesti pasirano hrano! Moram ti pa povedat, da je naša tamala, ki je stara dve leti, dobila vnetje ušes 2 dni po operaciji, tako, da je tako vseeno kje si, midve sva bile še namreč v bolnici! Ampak nočenm te strašit! Moja tamala je ekstremen primer, ker je imela gnojno vnetje ušes v letu in pol 19 krat in ji tudi operacija žrelnice ni pomagala! Ampak upam, da tvoji bo, mislim, da je vredno to narediti, ker sem pa že slišala, veliko zadovolnjih mamic, ki jim je ravno operacija odgnala vsa vnetja!user posted image Želim Vama vso srečo!

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žrelnica-rabim hiter nasvet
10.6.2010 18:30:09   
ribica.

to pa sploh ne drži da je po operaciji treba jesti pasirano hrano. Saj tudi tista 2 dni ko so otroci po operaciji še v bolnišnici jedo normalno hrano. Vsaj pri nas je bilo tako in je bilo takoj po operaciji vse normalno. Mogoče nekih najtrših zadev res ne, amapak pasirano pa vsekakor ne. Moj j 2 letnik je sicer takrat par tedniv po operaciji še fasal eno vnetje, kar je baje normalno, potem pa se je stanje ful izboljšalo. Če bi bila jaz ti, bi vsekakor šla na morje, razen, če bi vedla da je otrok v primeru bolezni vedno ful zdelan in bogi. To pa sama najboljše veš kakšen je tvoj otrok.Moj ima ponavadi vnetje in je to to, drugače pa je čist fit.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žrelnica-rabim hiter nasvet
10.6.2010 18:56:31   
TDTP
Ko smo bili mi na operaciji in to je bilo oktobra lani, je morala tamala imeti pasirano hrano en teden sto procentno potem pa je bilo še en teden treba malo pazit! Drugače pa ja v glavnem se z operacijo žrelnice vnetja pozdravijo!Torej na morje in uživajte!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žrelnica-rabim hiter nasvet
10.6.2010 21:35:05   
Taddy78
Naš je šel na operacijo šrelnice lani novembra zaradi slabšega sluha (ušesa je imel v 4.5letih 2x vneta). En dan po op je šel domov. Isto tak niso govorili o nobeni pasirani hrani, le piti in jesti ni smel vročih pijač oz. hrane. Je pa bila, sicer ne vem če res zaradi operacije, prva zima, ko mu iz nosa ni pritekla niti pikica kakega žnodra.

Je pa tako, da če mu bodo slučajno vstavili cevke (kar dostikrat naredijo, saj vidijo stanje med samo opracijo), potem pa mu mislim, da vsaj 3 tedne ne sme priti voda v ušesa.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?