|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pljuvanje ...
2.8.2010 8:50:49   
barni
Kaj je že rekel boter mesec zvezdici zaspanki, ko je stalno zamujala z vstajanjem zvečer?

"Kazen mora biti vzgojna. Na zemljo greš in tam boš vse dotlej, dokler ne boš dokazala, da si prava zvezda na nebu."

In kakšen je konec zgodbe? Mislim, da so v tem strnjeni večinoma vsi odgovori zgoraj. In da ne bo pomote, tudi sama pogosto ne najdem vzgojne kazni za našo madam. Se sproti učim, veliko tudi od nje.

PS Offtopic: Tudi meni gredo na živce otroci staršev, ki v lokalu mirno pijejo kavo, na igralih pa njihovi otroci zganjajo "teror" nad ostalimi. Da se razumemo, za deklice je teror že, če jih nekdo prehiti v vrsti ali jih stalno odriva, ker so šibkejše. In nenazadnje je dosti takih, s katerimi se moramo ukvarjati ostali starši, ki nismo za mizo v lokalu in svojo kavo pijemo ob igralih. In so starši, ki svojim otrokom ne rečejo čisto nič, pa vidijo, da delajo neumnosti. Oprostite, meni je nerodno, če naša koga samo odrine, kaj šele, da bi ga lopnila po glavi. Ali pa da bi ga naša pljunila? Uf, zoprna situacija. Enim pa prav nič.

Zadnjič mi je en fantek rekel, naj se grem žogat z njim. Sem ga prašala, kje je njegov oči. Pa pravi, tamle lej, pije pivo (in mi z roko pokaže očija s kolegi na pivu). Super ne? Jaz bi tudi user posted image . Sem mu kar rekla, naj ga gre poklicat, se gremo skupaj žogat. In je tekel. Sem packa, ne? Bogemu očiju se je pivo segrelo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?