Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

že matrajo zobki? Namreč na momente se ful slini in rokico si pogosto rine v usta, pa na momente je tud razdražen, ko ziza. Dvakrat potegne in spusti, pa joka... pol se pa umiri, pa še enkrat probava, pol pa gre....
  že matrajo zobki? Namreč na momente se ful slini in rokico si pogosto rine v usta, pa na momente je tud razdražen, ko ziza. Dvakrat potegne in spusti, pa joka... pol se pa umiri, pa še enkrat probava, pol pa gre.... Bo pa v četrtek star 11 tednov. Po čemu bom videla, da ga to matra? Se to kaj vidi na dlesnih?
   Bo pa v četrtek star 11 tednov. Po čemu bom videla, da ga to matra? Se to kaj vidi na dlesnih? 

. Jaz sem pri moji prvi pol leta govorila, da jo zobek matra, k je to počela. To pač dojenčki delajo, vse okušajo z usti in se zraven fajn slinijo.
  . Jaz sem pri moji prvi pol leta govorila, da jo zobek matra, k je to počela. To pač dojenčki delajo, vse okušajo z usti in se zraven fajn slinijo. 
			 .
   .  
  obup.isto dela.mleka imam dvolj,ko se naje je ok,čez 2 uri pa opet.imava 8 obrakov na dan.stari smo3,5 mesecev.
 obup.isto dela.mleka imam dvolj,ko se naje je ok,čez 2 uri pa opet.imava 8 obrakov na dan.stari smo3,5 mesecev.