Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

. Tudi jaz računam O, pa se mi dogaja, da imam 14 dni pred M ful bolečine v jajčniku, tako da naj bi to bil znak za O, ali pač. Je pa res, da ne opazim slavne sluzi ki naj bi napovedala O, tako da nimam pojma ali je O ali je ni. Sem se enkrat z O testi matrala, pa mi je bilo potem še manj jasno. Najprej nič, potem je kazalo da bo O čez 48 ur, pa čez 24 ur, spet nič ??? Vse skupaj je bila donacija DM-u, kar se mene tiče. 

sicer bradavice potemnijo, a to ni eden prvih zankov, se pojavi šele kasneje.  

. brez zamere, vem pa da to sploh ni smešno, če pa že je, pa čedalje manj...men je ta mesec tudi tako, kot vse postarem. Le bubizzz sem mela večje za šlatat 
  , če sem pa šla po štengah, sem jih mogla pa držat, k so bolele k hudič.  

, tako da take že lep cajt ni bilo, pa sploh ne morem telovadit , čeprav bi ful
  . V bistvu že če pomislim na to mi pulz naraste 
 skoraj vsak dan, je pa res, da med M ne. Začnem tam ene 7, 8. dan. A mislite, da je možno, da imam tako hitro ovulacijo. M imam pa na 25. dni.