|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 13:20:24   
Ekaz
Dpma imamo precej hrušk. Konec tedna praznujemo rojstni dan in bi jih uporabila in iz njih kaj dobrega naredila. Ni nujno, da je to pecivo, bistveno je, da ni veliko dela: mogoče kot nek kompot oziroma bovla ali pa kot dodatek ob aperitivu (mogoče na kocke narezano). Nobene ideje nimam in na forumih nič pametnega ne najdem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 13:23:52   
bučkabb
olupiš, prerežeš, očistiš pečke, polovičke nato naložiš na pekač in jih poliješ z čokolado ter z mandeljni okrasiš da zgledajo kot ježki......

ena izmed opcij, ki sem se jo takoj spomnila, ....


(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 13:45:59   
Ekaz
Na pekač...je treba dat kaj v pečico?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:52:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 14:16:16   
constanca

glih danes sem delala za kosilo pito s hruskami.

Spodaj sem ti (verjetno neuspesno) pripela en link za lazjo predstavo iz kulinarike.


Drugace pa jaz delam tako: listnato testo, potresem z mletimi mandlji, gor nalozim na krhlje narezano sadje, potem pa zalijem z mesanico: 2 jajca, smetana, malo puding praska, sladkor) pa ze leti v pecico. Ko je nekako na sredi peceno potresem se z mandljevimi listici, da lepse zgleda.

Ce je kaksen bolj poseben dan serviram mogoce z malo vanilijevega sladoleda.

Je pa ogromno moznosti kako lahko na tak nacin porabis veliko sadja.

www.kulinarika.net/recepti/12580/sladice/lahka-svicarska-sadna-pita-w-he/


Lepo peci,
K

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 14:24:35   
bučkabb
ne ne rabiš nič pečt, sam sem napisala na pekač, ker se čokolada malj dol scedi in da pol nimaš vse povprek popacano, pol daš lahka v hladilnik, da se čokolada strdi in potem lepo na krožnike serviraš

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 16:26:29   
kjava
Olupiš, daš na pol, izdolbeš peške, mal pokuhaš, lahko tud v vinu, pol pa v uno vdolbinico sladoled, oblieš s čokolado pa mal smetane.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept: Medena tiramisu krema
Med je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...
Valentinovi posladki brez pečenja
Ko vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili:

Sadje in sem zadovoljna. (0%)

Sadje in nisem zadovoljna. (0%)

Zelenjava in sem zadovoljna. (100%)

Zelenjava in nisem zadovoljna. (0%)

Riž z mlekom, zadovoljna. (0%)

Riž z mlekom, nisem zadovoljna. (0%)


Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!