Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 16:04:37
|
|
|
|
enea
|
Mi imamo tisto od raida, tisto, ki daš svečko noter in na vrh tableto, meni je super, res vse prežene, svečka gori nekje od 5-6 ur, in ponavadi jo dam zvečer na balkon, niti v spalnico ne pridejo. so to, ja, bi jih človek
|
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 20:00:54
|
|
|
|
miapia
|
Emako kot enea.
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 20:31:27
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Mi imamo tisto od raida, tisto, ki daš svečko noter in na vrh tableto, meni je super, res vse prežene, svečka gori nekje od 5-6 ur, in ponavadi jo dam zvečer na balkon, niti v spalnico ne pridejo. so to, ja, bi jih človek Super svečka je tole, res deluje. Samo da bi jo pa dala na balkon se pa še nisem spomnila. Super ideja.
|
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 20:35:11
|
|
|
|
enea
|
ja mi živimo v bloku, v pritličju, in še zraven potoka, kjer se ta golazen v poletnih dneh zbira še pa još , spalnično okno imamo na balkon, zato si skoraj vsak večer na balkonu na mizici prižgemo svečko, pa še romantika je v igri
|
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 27.8.2010 14:16:29
|
|
|
|
melanija
|
Dobijo se tudi spirale, ki jih prižgeš in gorijo 8 ur in so cenovno precej cenejše kot te lanterne.
|
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 27.8.2010 16:50:04
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kaj pa če nimaš možnosti elektrike pa da si v gibanju oz. nisi samo na enem mestu?Mislila se bolj na kreme, spreje.. Za v vtičnico ni problema, imam vsepovsod poskrbljeno. Mimogrede sem si danes oblekla dolge tanke hlače za silo.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
število otroksararkoliko otrok imate/nameravate imeti?1 (
15%)

2 (
43%)

3 (
35%)

4 ali več (
8%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!