Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 8.9.2010 9:08:52
|
|
|
|
*pepelka*
|
iskreno sožalje. Bodi močna, babi je vedno ob tebi in naj te vežejo nanjo lepi spomini.
|
|
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 8.9.2010 9:16:19
|
|
|
|
Tejči
|
Iskrene sožalje! Več besed ne spravim skupaj...
|
|
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 8.9.2010 9:21:34
|
|
|
|
uškinamama
|
Kako te razumem. Od smrti moje ljubljene none je že dve leti in pol in še vedno... Moje sožalje, naj te njena moč in spomini na njene objeme spremljajo vse življenje. Ko sem bila sama na tvojem mestu, mi je ena lepa rr-jevka napisala eno najlepših sporočil tolažbe in upanja. In ravno prejšnji teden, ko sem imela krizo, sem ga spet prebrala. Mislim, da ne bo imela nič proti , če ga delim s tabo. "Tvoja nona ti ni pustila "samo" karte. Pustila ti je karte s katerimi se igra zivljenje. V njeni igri zivljenja ti je dala mnogo. Dano ni, da bi se izgubilo. Dano je, da das naprej - svojim otrokom, vnukom, pravnukom... in da bi vsak od teh, ki jim je bilo dano, dal naprej. Dala ti je seme, znanje kako in dobre karte za tvojo igro zivljenja. Tvoja nona zivi in bo zivela vse dokler bo zivelo naprej tisto, kar je bilo dano - ljubezen, cas, razumevanje, modrost.... Pa ce bo to cez 1000 let - tvoja nona bo se zivela - v srcih tistih, ki so imeli to sreco, da im je bilo dano in ki bodo partijo kart svojega zivljenja umeli odigrati tako, da bodo dali naprej."
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 8.9.2010 13:25:27
|
|
|
|
emica2008
|
sožalje
|
|
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 8.9.2010 16:10:42
|
|
|
|
tasa_m
|
iskreno sožalje. Poznam bolečino ob izgubi naših om/ babic /non. Tudi jaz imam vsak mesec veliko "krizo" ko cel dan samo jočem, gledam najine slike in se spominjam, pa čeprav je od tega že skoraj 9. let.
|
|
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 9.9.2010 18:52:34
|
|
|
|
smeška83
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Babi, tako močno te pogrešam... 14.3.2011 17:36:56
|
|
|
|
xena@alex
|
ojla tudi jest te razumem moja babi je umrla pred 1tednom in mi je zelo hudo sem pa trenutno v 26t tako da zelo težko to prenašam... sožalje tudi od mene
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?