|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žitna kaša - ali prakticirate?
20.9.2010 18:52:34   
ninu
V mislih imam kupljene bio žitne kosmiče - 4 žita (v mislih imam cele kosmiče ki si jih odrasli dajemo v jogurt - muslije in podobno).
Prišla sem na idejo da bi jih zmlela in dodajala sadnim kašicam. (Do sedaj sem dajala tiste - predelane od milupe brez dodanega mleka.. Mislite da so precej težje prebavljivi?)

No, a prakticirate to? Koliko so stari vaši dojenčki če jim dajete?

Hvala ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žitna kaša - ali prakticirate?
20.9.2010 21:28:52   
Katy78
Jaz sem mu jih dajala. Ne vem točno kdaj sem začela... S sadjem sva začela okoli 7. meseca se mi zdi, se pravi takrat enkrat sem mu začela dodajati v sadne kašice zmlete ovsene kosmiče ipd. Kupljenih ala Milupa, Lino in podobno mu nisem dajala nikoli, edino na začetku uvajanja GH tiste riževe kosmiče zvečer namesto mleka. Še danes mu jih ne dajem - kdaj pa kdaj dobi čokolešnik pa še to samo takrat, kadar sva zjutraj pozna in mu nimam časa sama za zajtrk pripravit mlečno-žitno-sadne kašice - so zelo okusne, vsak dan lahko dodaš drugačno sadje ali drugačne kosmiče, včasih še jaz skupaj z njim jem. user posted image  Sin jih ima zelo rad.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 20.9.2010 21:30:01 >

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2010 22:41:56   
ninu
Katy, hvala. :)

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2010 12:57:01   
behemot
Po mojih izkušnjah - imam dve punci - jejo dojenčki tudi nezmlete kosmiče. Jaz sem dajala oz. dajem ovsene, ržene in pšenične kosmiče, jih pa zvečer namočim, če jih imamo za zajtrk in potem še prevrem. Sem brala, da so žitarice nasplošno težko prebavljive, če niso namočene, velja tudi za odrasle. Mešam jih v sadje, včasih dodam skuto ali jogurt. S požiranjem pa naši dve nikoli nista imeli težav, saj so približno iste velikosti kot riž. Meni se to tudi zdi super hrana. Res pa je da imam v omari škatlo otroških kosmičev, 7 žit, za primer, da zvečer pozabim namočit.

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2010 13:51:20   
divans1
Kdaj ste user posted image začele dajati kosmiče, kakšne?

(odgovor članu behemot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2010 20:57:32   
Klaraklara30
Jaz sem tudi svojemu dajala ovsene kosmiče namočene v mleko (toplo). Jih pa nisem nič mlela, jih je lepo popapcal. So bili pa res dobro namočeni. Zraven sem mu dala pa še na mini koščke narezane suhe slive in mu je bilo zelo dobro. S tem smo začeli pa že po 7. mesecu. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2010 21:14:22   
tintin
ja, mojemu prvemu sem sadne kaše s tem "obogatila", da so bile bolj nasitne...sem pa veliko uporabljala ovsene kosmiče od Koelln firme...ki niso zmleti, ampak samo ful ful tanki in se raztopijo en dva tri...na škatli piše Schmeltzflocken in se dobijo v Mullerju...

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.