Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.Največji problem mi delajo madeži od sadja-mandarine,banane,..Sprobala sem vanish,da prej namočim, zdrgnem dam še na madež pa oprat,pa nočejo vn ti flekci.Perem na 40 stopinj pa uporabljam persil sensitive. A ma mogoče kera kak predlog da bi se vsaj mal znebila flekcov al tko pač je,...Sej vem da pr
 .Največji problem mi delajo madeži od sadja-mandarine,banane,..Sprobala sem vanish,da prej namočim, zdrgnem dam še na madež pa oprat,pa nočejo vn ti flekci.Perem na 40 stopinj pa uporabljam persil sensitive. A ma mogoče kera kak predlog da bi se vsaj mal znebila flekcov al tko pač je,...Sej vem da pr  je pač tko, ampak mene to ful moti, ker zgleda  kot, da bodiji ne bi bili oprani
  je pač tko, ampak mene to ful moti, ker zgleda  kot, da bodiji ne bi bili oprani 

. Ne, hecam se... res je zoprno, ko ne grejo flekci dol.
 . Ne, hecam se... res je zoprno, ko ne grejo flekci dol.