Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dobila bolečine v členkih na rokah in zapestju. Po prvem porodu sem te bolečine še nekaj časa imela, nakar je vse skupaj izvenelo. Sedaj, drugič, po dveh mesecih od poroda, pa je bolečina še vedno prisotna. Malo sem se razgledala po spletu in mi je nagnalo strah v kosti, da je mogoče revmatoidni artritis. Zdravljenje je pa tako agresivno, da moraš prenehati z dojenjem. A je med vami katera, ki so ji to diagnosticirali? Se je kateri to prvič pojavilo med nosečnostjo? Po kolikem času so pri vas te bolečine izvenele po porodu? 
Pazi pa samo to, da jim tega ne skomandiraš ampak jih zaprosiš za to. Nekateri so namreč precej alergični na zahteve ali priporočila, ki ne prihajajo od njih samih.
Banane vsebujejo Mg, Ca, fosfor, Fe in druge za mišice in kosti pomembne minerale. Z lososom pa poskrbiš ne samo za nujne beljakovine ampak tudi Omega3 maščobne kisline.