Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

stara 1 in 2 leti za 2-3 dni? Sploh se ne morem odločiti,ker nikjer nisem bla. Kje je fajn za take male, da majo primerne otroške bazenčke pa kakšne igralnice oz animacije. Rada bi polpenzion pa da ni zelo majhna sobica pa da ni drago
  stara 1 in 2 leti za 2-3 dni? Sploh se ne morem odločiti,ker nikjer nisem bla. Kje je fajn za take male, da majo primerne otroške bazenčke pa kakšne igralnice oz animacije. Rada bi polpenzion pa da ni zelo majhna sobica pa da ni drago Tam nekje do 250 eur. Neki sem gledala terme Olimia, pa terme 3000 pa Rogaško pa sploh ne vem. Gledala sem Aparthotel v Olimiji je kr ugodno ampak ni polpenziona pa ne vem kok je za doplačat oz če je sploh možnost,pa prijateljica mi pravi da majo baje samo en notranji bazen.
  Tam nekje do 250 eur. Neki sem gledala terme Olimia, pa terme 3000 pa Rogaško pa sploh ne vem. Gledala sem Aparthotel v Olimiji je kr ugodno ampak ni polpenziona pa ne vem kok je za doplačat oz če je sploh možnost,pa prijateljica mi pravi da majo baje samo en notranji bazen. 

. Mi tja več ne gremo, ravno zato, en kup starčkov, če pa pridejo 4 otroci v tisti mali kroglast bazen (2 m premera), pa je že gužva, pa še starši zraven stražijo in se nabere.
  . Mi tja več ne gremo, ravno zato, en kup starčkov, če pa pridejo 4 otroci v tisti mali kroglast bazen (2 m premera), pa je že gužva, pa še starši zraven stražijo in se nabere.   ............imamo namen iti za par dni,ker naša uživa v vodi
 ............imamo namen iti za par dni,ker naša uživa v vodi