Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
julija sem prenehala s kt in od takrat sem imela M vedno 15 v mesecu...dan prej al dan kasneje mogoče ampak okoli 15 vedno. Sedaj mi M zamuja 14 dni. Test CB sem naredila prejsnji teden in je pokazalo + vendar ta + se je zelo malo videl...kolegice in sodelavke so mi rekle da + je plus in da sem sigurno noseca. V tem času nisem imela nobenih slabosti, razen tega da me na case špika v jajčnikih in me zaboli v trebuhu ampak bolečina popolnoma drugačna ko takrat ko imam za dobit M. Danes sem test CB ponovila ker sem upala da se bo prikazal močen + ampaj je bil test negativen. Zanima me na čem sem? ali je se kašna punca tu imela podobne izkusnje in vseeno potem pri G ugotovili da je
? ali je se prezgodaj da bi test kaj pokazal? čeprav mi je zelo čudno da prej test bil + zdj pa -....

Vso srečo!!!
čez 2 dni dobila pa sem še celo šla na urgenco, ker sem mislila, da je šlo naprej, pa so ugotovili, da sploh nisem bila noseča, bile so samo hormonske motnje,... tako, da ko sem pa konec maja 2010 opravljala CB test ( nism vec vzela digitalnega ) mi je pokazal negativno pa sem se isti dan šla na krvni test in mi je pokazal, da sem že v 6 tednu
tako, da jaz tem urninskim testom prav nič ne zaupam.