Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.6.2011 15:40:19
|
|
|
|
brkn83
|
midva z vrtca in bova zdej mal notri, ker je zunaj ful vroče. Sem full ponosna na svojga škrata - prideva domov in on reče, mami lulal- in ga dam hitro lulat, potem se pa spomni, da bo še kakal in ga dam lepo na kahlo kakat in se on lepo v miru pokaka. Danes je že spet cel dan suh.........že zjutraj mu nisem dala plenice gor ko sem ga v varstvo peljala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.6.2011 16:11:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 midva z vrtca in bova zdej mal notri, ker je zunaj ful vroče. Sem full ponosna na svojga škrata - prideva domov in on reče, mami lulal- in ga dam hitro lulat, potem se pa spomni, da bo še kakal in ga dam lepo na kahlo kakat in se on lepo v miru pokaka. Danes je že spet cel dan suh.........že zjutraj mu nisem dala plenice gor ko sem ga v varstvo peljala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.6.2011 16:15:51
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas...kuhna pošlihtana, želodčki polni, Jan se pripravlja za bejzbol, Miha za zaključni nastop, ker bo povezoval program ...je pa prov nesrečn k ga je komar pičil glih pod popek in je seveda alergičen in mu je zatekl k 100 ...sva že z vsem možnim zdrgnila, mhladila, namazala...upam, da bo zginl drgač pa so široki nudli z omakco dons ful na plodna tla padl....so vsi krožnike polizali, še Majči k sem se bala d sploh ne bo hotu probat...pa je vse pojedel, ceu krožnik, sej sm mela tud juhco prštimano za vsak slučaj ....pa bo zgleda za ju3 počakala joj, ju3 pa gremo naše kravžlčkepoštrišt....jz sploh ne bom mogla gledat, mi gre že zdej na jok, sam sej vem dmu bo veliko manj vroče, če mumau skrajšamo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.6.2011 19:17:39
|
|
|
|
Onasiss
|
Helou... na hitro, brala vas bom pol... Se mi je zgodilo nekaj nemogočega, včeri med pospravljanjem se mi je v noht-do beline zarila 1 cm dolga in fulll tanka trska. Sva z Onasisom skušala s pimnceto ven potegnit pa ni šlo... mal me je bolelo, danes sem šla v službo, nakar sem se odločila, da bi bilo fajn če grem jaz to na urgenco ven potegnit.... in evo me ... mi manjka pol nohta ker drugače niso dobli trske ven.... . ... skratka mal me kjluva, rano moram previjat na vsake dva dni.... še dobr da Onasis dela dopoldne, da lahko otroke spedena....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.6.2011 19:42:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Helou... na hitro, brala vas bom pol... Se mi je zgodilo nekaj nemogočega, včeri med pospravljanjem se mi je v noht-do beline zarila 1 cm dolga in fulll tanka trska. Sva z Onasisom skušala s pimnceto ven potegnit pa ni šlo... mal me je bolelo, danes sem šla v službo, nakar sem se odločila, da bi bilo fajn če grem jaz to na urgenco ven potegnit.... in evo me ... mi manjka pol nohta ker drugače niso dobli trske ven.... . ... skratka mal me kjluva, rano moram previjat na vsake dva dni.... še dobr da Onasis dela dopoldne, da lahko otroke spedena.... o šit avččččč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.6.2011 19:43:31
|
|
|
|
Čebel@
|
spi, bo še malo zadremal pred večerjo, je pa šibal po AM ker ga imamo samo še za 1 obrok
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.