Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 21.2.2011 14:59:00
|
|
|
|
jana
|
Ups, ne znam povečat. Lahko kdo popravi?
|
|
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 21.2.2011 15:00:08
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana Ups, ne znam povečat. Lahko kdo popravi? Je v redu. Klikneš na slikco, oz. tekst, pa ga poveča. Sem že brala. je kar precej resnično.
|
|
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 21.2.2011 15:58:36
|
|
|
|
Colt
|
Tole je grozljivo resničneje kot si lahko predstavljamo. Ja, časi se spreminjajo. Ni nujno da na bolje. G
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 21.2.2011 21:54:46
|
|
|
|
pefika90
|
Meni je to pretiravanje, kar je napisano... moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 22.2.2011 10:46:20
|
|
|
|
*tajda*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pefika90 Meni je to pretiravanje, kar je napisano... moje mnenje. Se strinjam!
|
|
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 22.2.2011 11:43:58
|
|
|
|
kalbo
|
Mogoče je pretiravanje, se pa v tem skriva precej resnice, kar ni samo žalostno, ampak grozljivo.
|
|
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 22.2.2011 12:40:17
|
|
|
|
posh
|
In kdo je po vašem mnenju kriv za takšno grozljivo resnico?
|
|
|
|
RE: Šola v letih 1981 in 2011 22.2.2011 12:42:00
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Mogoče je pretiravanje, se pa v tem skriva precej resnice, kar ni samo žalostno, ampak grozljivo. Resnica je o celotni druzbi in nas samih kot del te druzbe. Stanje v solah, kot ga nakazuje clanek (s kar nekaj pretiravanja in usmerjanja) je zgolj ogledalo stanja v druzbi. In prav ta druzba ne "zivi" in ne "funkcionira" mimo nas, temvec jo ustvarjamo prav sami. Torej odnose v druzbi kreiramo tudi mi, ki se nad tovrstnem stanju zgrazamo. No dejmo se posmniti, ali so se vsi, ki so se stepli v zgodnjih 80-ih postali prijatelji ? Ali vsak otrok, ki moti sosolce dobi danes pomirjevala? Ali bi dovolil, da uciteljica dovoli tvojemu otroku, da nekontrolirano jemlje zdravila? Ali vsak otrok, ki v soli vzame tableto konca na policiji? Ali je uspesen vzgojni ukrep risanje klobas po riti s pasom? Ali psihologi prepricujemo paciente, da so bili zlorabljeni? Ali si mravlje dan danes ne zgradijo novo bivalisce? Vojska prihaja zaradi mravljisca in petard? Koliko uciteljic/vzgojiteljic je pravzprav koncalo obtozenih za pedofilijo ker so potolazile otroka na igriscu? Skratka, spet eno novo kreiranje javnega mnenja ali pa pretirane nostalgije.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Igralnice.
пеперутка16
Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?