Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Vendar je vedno trajala 5 dni. 1. in 2. dan je bila zelo močna. Poleg tega sem imela močne bolečine v trebuhu in prsa so me neizmerno bolela. Vendar ta mesec ko je pritekla kri me prsa in trebuh nista bolela. krvavitev je trajala en dan, nato je izginila. tretji dan sem imela samo rjav izcedek, sluzast in ni bil krvav. To se mi ni nikoli zgodilo. Test sem tudi naredila pa je bil negativen. Še enkrat bom opravila test drug teden, potem se bom pa naročila na pregled. Ginekolog mi je rekel, da je morda bila vgnezditvena krvavitev, vendar dvomim saj tisti prvi in edini dan M (če je sploh bila) je bila zmerna krvavitev-ni bil samo flekec. Me je kr strah, kaj je narobe. 

upam da so se res samo hormoni malce poigrali. Sam da mi ne bi jajčniki umrli. dve leti in pol že delava na otroku pa nama še ni ratal. imam občutek da bom kmalu obupala.
  Morm se ginekologu naročit da mi da te tablete.