Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je začela kašljati zjutraj v ponedeljek začeli smo z inhalacijami po pet ur in do danes ni nič boljše. Vendar samo zjutraj kašlja in ponoči ko spi z odprtimi usti, očitno se ji posuši grlo in začne kašljati. po dnevi je dobro vročine nima, včeraj pa sem opazila da ima izcedek iz oči ( gnojno) in tako sem spirala, danes je boljše desno oko vendar se je preselilo na levo stran
. dajem ji zjutraj in popoldne zdravilo prospan, boljše ji je malo. ne kašlja ona pol ure ampak ker ima polni nos ( vendar ji ne morem nič potegniti ven), in izkašlja koliko pač lahko. Z fiziološko ji nonstop špricam, vendar ji zjutraj dam kapljice OP, ker se mi zdi da fiziološka nič ne pomaga. lepo pije in je. Bom vidla jutri če ji ne bo boljše pa bomo šli k zdravniku, vendar mi je tako grozno iti k njej na obisk, kao kaj delam tu če ima majhen prehlad, tako paniko zganjam, pa še medicinske sestre mi kao rečejo to je normalno. 
Seveda večkrat na zimo x3. Brez panike, sam fiziološka naj šiba v potokih.
Po moje je hotela rečt, da inhalirata na 5 ur, ker po pet ur na dan je fizično skoraj nemogoče, sploh ker se ponavadi otroci upirajo...plus kater otrok bo pa pr miru 5 ur na dan...