|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.8.2005 18:04:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabo
14.8.2005 20:21:19   
teta beta
To se je men tudi dogajalo na dopustu. Zanimivo, da doma ne, pa čeprav pojem isto ali še več. Občutek totalne prenažrtosti, hkrati pa lakota :zmeden:. Pa ful me je zgaga pekla, doma pa sploh nimam teh problemov :zmeden:. Ampak mi je vseno žal, da je tist teden dopusta tako hitro minil :).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabo
14.8.2005 22:17:44   
andrejalj
Sem v 38t nosečnosti in mi je slabo že od 2t nosečnosti s tem (vem zato, ker sem naredila 'obračun' za nazaj :)-), da mi je zadnje tri mesece slabo 24 ur na dan brez bruhanja, prej sem pa bruhala povprečno 5x na dan in ob tem shujšala. Malo sem s prehrano omilila težave (vem kaj naj jem in kaj ne; sicer zato jem samo par vrst hrane pa vseeno, če se 'pregrešim', mi je čez kako slabo uro slabo in moram odležat, da ostane obrok v meni)...Je zelo zoprno ampak ne moreš si pomagati kot da čakaš na PDP oz. na prihod :duda:....Jaz koooooooomaj čakam, ker potem se ga bom tok nažrla s hrano, da bom bruhala od prenajedanja! :)-
želim ti čim manj slabosti čez dan....

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
15.8.2005 11:06:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Epiduralna analgezija: je smiselna prisotn...
Pri certificirani duli Dr. Špeli Peternel preverili, kako lahko dula pomaga porodnici, ki se je odločila za epiduralno a...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?