|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sva že doma!
15.8.2005 21:13:25   
epahor
:)Ojla!:)
Kot sem obljubila,da se oglasim,ko prideva z :duda:Blažem domov,se zdaj oglašam!
V petek je bil operiran in zdaj je vse OK,le še oteklina je ostala,a bo izginila v 10 do 14 dnevih!:bravo:
Cel poseg je trajal 45 minut in so ga prerezali,a ima samo tri šive!
Edino potem ko se je zbudil,je še uro in pol :((.Tudi mamino zavetje ni pomagalo,a je rekel zdravnik,da je to normalno,ker je bil pod vplivom anestezije!
A potem se je že :) in "kregal" z mano!
Zdaj pa je že vse OK,pridno jemo,lulamo...:bravo:
Tako da se mi je kar kamen odvalil od srca,da je vse tako kot mora biti!:bravo::bravo::bravo:

Hvala vsem,ki ste držali pesti,da bo uspelo!!!:rozica:

Lp od Barbare in :duda:Blaža!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sva že doma!
15.8.2005 21:20:24   
NIN@
MENe ni bilo na forumu 1 mesec sva bila z BOrom na dopustu pasmo danes prišli. Kaj pa je bilo z Blažem narobe. NO pa sam da je vse o.k. pa še za naprej vama želim veliko zdravja....

lp
nin@

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sva že doma!
15.8.2005 21:34:46   
ma19teja
Čeprav se ne poznamo in se ne oglašam pogosto, sem se večkrat spomnila na vaju in sem vesela, da je z Blažem vse OK.

Čimhitrejše okrevanje!

lp Mateja in Cene

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sva že doma!
15.8.2005 22:41:27   
Skaana
Tako sem vesela za malega ribaka:bravo::bravo::bravo:

Smo držali pesti9nebesa, zdaj se pa kar cartajte skupaj, tako so že lušni, tile naši, kajne?

Skaana s trenutno spečo ribico:zaspan:

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar potrebuje otrokov trebušček
V nobenem drugem življenjskem obdobju se človek ne razvija tako hitro kot v prvem letu življenja.Pri tem odločilno vlogo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?