Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... sej to pri meni ni nič nenavadnega. To ste si že razjasnile, da pridem po otroka v vrtec po kosilu ker pač delam štiri ure (ne zato, ker bi bila tako strašno nezaupljiva do vzgojiteljic
), pri tem našem novem ritmu me pa najbolj moti to, da sedaj tako dobro ve, kdaj pridem, da se mi zdi, da bo to totalni šok, če me takrat ne bo. Saj malo ji že razlagam, da bo šla kmalu v vrtcu panči panči, pa vse njene prijateljčke naštejem, pa za vsakega rečem, da gre v vrtcu panči panči
in še danes spi, čeprav pol skupine občasno ne spi več. Drugače so bile pa vzgojiteljice itak zlate in pripravljene storiti "vse", sodelovati, itd., da bo otroku dobro.
Tako sta rekli vzgojiteljici. Jaz pa tako paniko delala...
Ok, vem da je to bil prvi dan (pa včeraj je bila še ekstra zaspana) in da zna kaj hujšega še priti, ampak vseeno, začetek je dober. Torej, hči je baje malo sama poležavala po ležalniku s svojim mucem od doma, potem sta jo prišli malo pobožat in potem je že spala! (Doma jo moramo pa nositi.
) Popoldne je bila sicer zelo slabe volje, nič ji ni bilo prav, za vsak stvar je začela kar kričati, ampak tako vedenje smo videli že pri uvajanju v vrtec (pa je šla vedno rada tja) in že iz izkušenj vemo, da lahko traja tudi kak mesec ali dva, da je še doma popoldne vse ok.