Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. No, drug dan imaš OP in tretji dan greš že domov. Kako pa poteka točno OP, pa ne vem, ker sem bila pod narkozo, sicer mi je dr.razložil nekako takole, da nardijo zarezo skozi popek in nižje, kar se itak potem vidi, kje je zareza, no im potem to nekako preščipnejo ali kako. Meni je ob enem še pregledal jajcevode in jajčnike. Glej, to sem zdaj povedala čisto po domače, verjetno sem kaj tudi spustila, ampak itak ti pred OP vse razložijo kaj in kako bo potekalo. Tako da nič bat. Pri meni je tako, majn vem, boljše je, me prav nič ne zanima kako oni tam noter rovarijo, samo naj nardijo svoje delo uspešno
Danes sem bila na ultrazvoku in ginekologinja mi je povedala da imam pregrado in policistične jajčnike. Stara sem 22 let. rekla mi je da dokler nemislim zanosit ni potrebe da mi odstranijo pregrado in v jajčnike neredijo neke luknice nevem točno. Zanimam me ali cite na jajčnikih res nemorejo same izginit , ginekologinja mi je rekla da po vsej vrjetnosti ne. Ali policitični jajčniki še kako drugače vplivajo na nosečnost kot tako da je teško zanosit. In ali bi šla na poseg kljub temu da še nisem bila noseča prden bom to načrtovala. čist sem obupana že celi dan nevem kaj naj naredim