Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ni bilo ne duha ne sluha, včeraj se je pojavil svetlo rjavkast izcedek z malo krvi, danes zjutraj sem pa naredila CB, ki je pokazal plus, bolj rahlega, ampak ni pa privid. No, okoli treh popoldne pa sem začela malo po malo krvaveti in traja še zdaj. Sem klicala tudi ginekologinjo in mi je sestra svetovala, da v primeru, če krvavitev poneha, naj pridem v četrtek v ambulanto in boma skupaj test naredili. Če pa bo krvavitev trajala, pa je prišla
že 14 dni pa me špika kot d bo pršla lih zdj zdj, mislite da je kakšna možnost da sem zanosila? bila bi tako vesela da bi se pri pozitivnem testu kr
ampak u srečnem smislu
S tem da sem bila 4. dan ziher, da bom vidla + in sem se skoraj skregala s testom, ki je pokazal minus - sem bila prepričana, da narobe kaže
, kljub pluseku na CB. Prsi so me kar naenkrat prenehale boleti, kar je bil očiten znak, da ne bo nič iz tega. Sem pa seveda danes zgolj iz radovednosti naredila test FS listič in se je pokazala rahla črtica, ampak dvomim vanjo, saj sem med ovulacijo oz. se izteka(jo čutim,boli še huje kot
. Pred tremi devi digitalni clear blue pokazal nosecnost 1-2 tedna. Potem pa vceraj, ko sem mozu totalno obrnila glavo da bo ocka pa so 3-je clear blue-ji pokazali ni nosecnosti
Pogumno počakat, potem pa ponovit test, a prou?