|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ubogi otroček
23.11.2011 13:09:04   
polho3006
http://24ur.com/novice/crna-kronika/po-nesreci-snel-registrske-tablice-in-pobegnil.html  user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ubogi otroček
23.11.2011 14:50:24   
Star_a
Ubogi otroček v maminem trebuščku,ker je bila nosečauser posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ubogi otroček
23.11.2011 14:52:51   
špelin@
"grozi pa mu 6 let zaporne kazni."

Me prav zanima, koliko bo v tej gnili državi dejansko dobil!

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ubogi otroček
23.11.2011 14:54:24   
Brbs
računovodkinji, ki pa je ukradla 100.000 eur, pa grozi do 8 let zapora...kje je pravna država?user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ubogi otroček
24.11.2011 7:53:56   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

"grozi pa mu 6 let zaporne kazni."

Me prav zanima, koliko bo v tej gnili državi dejansko dobil!




Če bi se mu šel partner te ženske maščevat in naredil z njim to kar si zasluži, bi bil takoj obravnavan, obsojen...tale pa...sigurno ne bo niti dneva na hladnemuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ubogi otroček
26.11.2011 22:23:46   
neisha80
Ta grozna tragedija se je pa zgodila blizu nasuser posted image Verjemite mi,ne glede na to,koliko zaporne kazni bo dobil,najhujša kazen bo občutek,ki ga bo vse življenje preganjal-to je,kaj bi se zgodilo,če bi takrat šel pogledat kaj je z osebo ,ki jo je povozil,namesto,da je šel tablice dol jemat.Naj ga slaba vest razjeda vsak trenutek življenja. 

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ubogi otroček
28.11.2011 10:25:37   
dreamhorse
Fant sploh ni vedel, da je koga povozil. Ne opravičujem ga, niti slučajno. Vzel je življenje dvema osebama, in še komu, ki bo brez teh oseb moral živeti. Ampak fant po nesreči ni vedel, da je koga povozil, tablice je snel zato, da ne bi dobil kazni, saj je bil prisoten alkohol. Na cesti, kjer se je to zgodilo je trda tema. In niti slučajno ne pričakuješ, da bi kdo stal tam, kjer je stala ona.

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ubogi otroček
28.11.2011 10:45:08   
petea
dreamhorse,
če se zaletiš, je pok praviloma kar glasen, prav tako so verjetno na stoječem avtu ali ob njem bile prižgane kakšne luči.
In na prizorišču je bil še nekaj časa, da je odstranil tablice, prav tako pa predvidevam, da je od svojega avta pešačil mimo avtomobila žrtve. Po mojem mnenju dovolj časa in priložnosti za ogled tega, kaj je storil in če je kje kaj (hudo) narobe. Verjetno tudi ni bilo vse čisto tiho.

In v medijih se pojavljajo zapisi, da obstajajo očividci nesreče - torej se je nekaj moralo videt.

In če si razsuje avto, normalno razmišljujoč človek ne gre dalje peš pit na drugi konec mesta, ampak pokliče nekoga, da njega in avto spravi na varno.

Neisha80,
mislim, da ta človek nima slabe vesti. Ker če bi jo imel, bi v nekaj korakih tistega dneva ravnal drugače (predvsem glede pitja pred in po dogodku).
In verjetno ni prvič sedel pijan za volan, drugače ne bi bil v takem stanju sposoben razmišljati o tem, da mora odstraniti tablice.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ubogi otroček
28.11.2011 10:49:32   
tulpek
Obsojanja vredno je že to, da se je vsedel pijan za volan, kaj šele vse ostalo. Če je lahko pomislil, da mora snet tablice, bi lahko še na kaj drugega.... In žrtev takšnih neodgovornežev je lahko vsak izmed nas....

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ubogi otroček
28.11.2011 12:05:17   
dreamhorse
Vem kako izgleda cesta, kjer se je to zgodilo, in glede na govorice pravim, da ni vedel, kar se je zgodilo. V igri je bil alkohol, njega je vrglo iz avta, šele na to je na sosednjo stran ceste njegov avto zadel žrtev. Ne opravičujem ga, ker bi lahko tudi jaz ali kdorkoli drug bil njegova žrtev. Fant ima probleme z alkoholom in zasluži si zapora do konec življenja, da se bo zavedal, kakšno škodo je tokrat povzročil. In če so bili očividci, ne vem, zakaj nihče ni poklical pomoči, ne pa, da je le ta prišla tako pozno. Policija je namreč slabih nekaj sto metrov stran od kraja nesreče. Resnica je ta, da verjetno fant ne bo videl zapora niti za en teden, kaj šele za toliko let, ki mu jih grozi. Jaz bi mu jih zraven dala še nekaj krat toliko.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ubogi otroček
29.11.2011 10:51:02   
petea

V igri je bil alkohol, njega je vrglo iz avta, šele na to je na sosednjo stran ceste njegov avto zadel žrtev.


A potem je ŠEL do svojega avta snet tablice. In verjetno je šel mimo oz. zelo blizu žrtvinega avta.
In nato je mirno zapustil prizorišče ...


V igri je bil alkohol, ... Fant ima probleme z alkoholom in zasluži si zapora do konec življenja, da se bo zavedal, kakšno škodo je tokrat povzročil.


Kar potrjuje moje razmišljanje, da zagotovo ni prvič sedel opit za volan. Upam pa, da bo to njegovo igračkanje na cesti sedaj končano.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ubogi otroček
30.11.2011 9:47:29   
dreamhorse
Vse kar tukaj debatiramo so samo predvidevanja, kot tudi to, da je ŠEL mimo žrtvinega avta.
Nikoli ne bomo vedeli, kaj se je pravzaprav zgodilo, kaj se je takrat pletlo po njegovi glavi.
Vsi si pa želimo, da dobi, kar si zasluži. Sploh zato, ker je velikokrat pregloboko pogledal v kozarec in nato sedel za volan. Kar si zasluži je eno, kar bo pa dobil pa spet nekaj drugega.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ubogi otroček
30.11.2011 10:31:09   
november2010
še ena popolnoma nepotrebna tragedija... :(

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ubogi otroček
5.12.2011 18:01:31   
ejša1
Takoj po nesreči je šel v gostilno pit in rekel natakarici, da se mu zdi, da je imel nesrečo ter ji pokazal "buško" na obrazu. Natakarica mu je nato dejala, da bi se pa mogoče moral iti k zdravniku pokazat. No, to je tudi storil, zato so ga policisti prijeli v zdravstvenem domu. Ko so reševalci prišli na kraj nesreče je dvoletnik, ki ga je umrla mama v času nesreče ravno želela pripasati, spal. Domnevajo, da je zaspal v jokuuser posted image Kar je pa najhuje, je pa to, da bi ženska zelo verjetno preživela, če bi pomoč prišla pravočasno! Mimo je peljalo veliko ljudi, ki so mislili, da so policisti na kraj nesreče že prišli ter odšli. Se pa pridružujem mnenju tistih, ki se zgražate nad zagroženo kaznijo-v ZDA bi mu sodili za dvojni nenaklepni uboj!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ubogi otroček
7.12.2011 20:57:16   
neisha80
Fant je v psihiatrični bolnišnici,verjetno bo tam še nekaj časa ,seveda ga bodo spoznali za neprištevnega in nikoli ne bo odgovarjal za to,kar je storil.

(odgovor članu ejša1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ubogi otroček
7.12.2011 21:33:21   
Star_a
IZVIRNO SPOROČILO: neisha80

Fant je v psihiatrični bolnišnici,verjetno bo tam še nekaj časa ,seveda ga bodo spoznali za neprištevnega in nikoli ne bo odgovarjal za to,kar je storil.


Kot  bi rekel moj mali: ne bljuzi.

če je na psihiatriji še ne pomeni da ga bodo spoznali za neprištevnegauser posted image    veliko jih je po takšnih in drugačnih zadev pristalo na psihiatriji in zeloo malo ljudi so razglasili za neprištevne

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ubogi otroček
8.12.2011 9:51:20   
ronja
Upam pa, da bo to njegovo igračkanje na cesti sedaj končano.

na žalost imam sama drugačne izkušnje. Tudi jaz sem bila pol leta na berglah zaradi mladega pijanega voznika. Mu nisem zamerila, ker je bil še najstnik, ki pač delajo napake... Edino, kar sem si želela, je bilo, ad ne bi nikoli več pil in vozil... Žal je njega krivda kar precej razjedala in bi bilo verjetno boljše, če bi bila jaz pasja in ga tožila itd... Ker potem je spet pil in vozil. Upam, da zdaj ne več, si pa skoraj ne upam vprašat...
Se pa tudi on ni spomnil nesreče, zadnje, česar se je spomnil, je bilo 2 ovinka prej...


< Sporočilo je popravil ronja -- 8.12.2011 9:54:25 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ubogi otroček
9.12.2011 13:01:32   
neisha80
Zaprt na psihiatriji

Maček, doma iz Brega pri Polzeli, je še vedno zaprt v Psihiatrični bolnišnici Vojnik pri Celju. Vse od nesreče bojda ni bil zmožen spremljati sojenja, zato se proti njemu tudi še ni začel sodni postopek. Po nekaterih govoricah naj bi se Maček na ta način spretno izogibal roki pravice..........

Takle se tud rado zgodi.No saj pol so menda ugotovili,da je bil sposoben spremljati sojenje...Če je bil pa obsojen pa ne vem.


(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?