Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ja s temi ušesi ga tudi dohtarji včasih mim vsekajo. jst sm mu pol namontirala gor naušnike, da je imel skos toplo, nos je imel itak čist, tko da ni blo kej pucat, zdej je že več kt 1 mesec mimo od začetka vnetja, mal se včasih še povrta po ušesu se pa eno uho noče pozdravit in bo mogoče moral na punkcijo. Vse lepo in prav ampak Pahor se zarad tega že 2 tedna po ukc vlači mojga tamalga so pa brez težav sred jemanja ab poslali v vrtec, tko da ti kr malo teži naokrog pa še do dežurnega pojdi.
takoj v bolnico, otročkom pa najcenejše zdravilo, po enem mescu pa dobesedno kriči kok jo boli. Zdaj je bolj na srečo, jutri pa na nujno če bo samo pisknila, na žalost moj dela, tamali pa ima norice, tako da danes nisem šla, jutri pa ni šans da ji dam tablet proti bolečinam, ki jih mora reva že dolgo jesti
, čez eno uro pride moj in gremo na urgenco, pa če bo treba tudi v Lj. ali Koper