Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiLovorjev sirup za boj proti kašljuPo vremenu sodeč smo zakorakali v jesen - hladna jutra, deževni dnevi ... in zoprni jesenski prehladi. Pri nas se proti ...
Zadnje s foruma
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?