|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   babice v Postojni
6.9.2005 18:56:43   
urska***
Lep pozdrav!
V bližnji prihodnosti bom rodila v Postojni,zato me zanima kakšne so vaše izkušnje z babicami.Prijaznost,strokovnost,varovanje presredka..Se je mogoče katera vnaprej dogovorila s točno določeno babico?Ne vem če je v Postojni to mogoče(slišala sem da to prakticirajo v LJ.)
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   babice v Postojni
6.9.2005 21:36:40   
Anonimen
Jaz se nisem nič dogovarjala. Tisti dan sta bili pri porodih dve babici: Katja in Sonja. Izredno prijazni, topli, strokovni, optimistični, spodbudni.... Same pohvale imam zanju. Nisem bila nič rezana, nič raztrgana, nič šivana.... Ne najdem pravih besed za obe.

(odgovor članu urska***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   babice v Postojni
6.9.2005 21:44:11   
Gina
Jaz sem imela babici Sonjo in Natašo. Ne morem ju prehvalit! Čudoviti sta bili. Topli, optimistični,prijazni, strokovni, strokovni, strokovni (sem morala 3x napisat, ker ni šlo vse po načrtih, lahko bi se strokovno zmotili, kot so se pri meni 2x v Lj, ampak oni dve se nista!!!Hvala jima, če bereta!!!) Rezana sem bila, pa čisto čisto malo, po porodu sem lahko skorajda sedela, šivana sem bila pa izključno zaradi 2x ovite popkovine okrog vratu mojega otroka - ven ni mogel, ga je vleklo nazaj, če ne bi sigurno ostala brez šivov.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   babice v Postojni
6.9.2005 21:46:49   
Gina
Še to - tisto dopoldne smo najmanj 3 rojevale pod njunim nadzorom (ali še več, ker nas je bilo 8 tam), vse tri brez ea, in smo skupaj pristale potem na oddelku. Jaz sem imela ves čas občutek, da sta itak skozi pri meni. Ampak oni dve sta rekli enako, da sta imeli občutek, da sta ves čas samo z njima.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   babice v Postojni
6.9.2005 22:17:39   
Tinna
Tudi jsz sem pred enim letom imela pri porodu dve babici: Katjo in Sonjo. Sicer sem imela carski rez, kar sem vedela že vnaprej in verjetno bom tudi pri vsakem naslednjem porodu lahko rodila samo s CR. Torej poroda se nič ne spomnim a v predpripravah je bila prijaznost, ustrežljivost in strokovnost na najvišjem nivoju. Moj dragi je rekel, da je med porodom bilo celotno osebje sijajno. Nič se nisem dogovarjala vnaprej kakšno babico bom imela - določen sem imela edino dan poroda.
Jaz lahko Postojnsko porodnišnico samo pohvalim saj imam same lepe izkušnje tako z ginekološkim oddelkom, kjer sem ležala dva dni, ko so me pripravljali na porod in na porodniški oddelek, kjer so vsi sijajni.
Moja izkušnja je taka - sicer je bil to moj prvi porod a vem, da bom tudi mojega drugega otroka (če mi bo dan) rodila v Postojni. Meni je veliko bližje bolnišnica v Šempetru ampak glede na moje stanje, ker bi bil naraven porod zelo rizičen se niso prav nič potrudili in niti me pregledali. Zagotovili so mi, da bodo probali po naravni poti in če ne bo šlo se bodo že takrat ubadali. K sreči sem šla še k dr.Merlotu na pregled in po parih pregledih se je odločil, da naravni porod ni bil možen oz. bi bil za otroka zelo riskanten. Torej hvala dr.Merlotu in celemu osebju v Postojnski porodnišnici.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   babice v Postojni
7.9.2005 7:22:41   
srki
Imela sem babico Natašo, ki ji grejo res vse pohvale. Takooo zeloo prijazna je bila, večinoma je bila samo ona pri meni, druge ni bilo pa je nisem niti pogrešala. Res prijazna. Je pa bila potem ena sestra, ko hodijo dojenčke previjat, taka avša, da sem jokala, take mi je govorila, ker nisem znala prav malčka previt oz. bi ga morala vsega preobleč, ker je bil tako pokakan, ona me pa tako grdo napade, da če bi jo danes videla, bi jo pljunila. Ampak dobesedno. Gnoj.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   babice v Postojni
7.9.2005 12:10:48   
Nannn
uf same pozitivne stvari govorite o postojnski porodnisnici...verjamem da sem se pravilno odlocila in grem ko bo cas ravno k njim

LP Nannn

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   babice v Postojni
12.9.2005 21:18:33   
Jessy
Tudi jaz sem rodila s CR v PO porodnišnici. Sicer ne vem nobenega imena babic, ampak prav vsi, ki so imeli stik z mano so bili enkratni. Resnično sem se dobro počutila tam in prav sigurno grem naslednjič spet tja.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   babice v Postojni
13.9.2005 17:42:22   
Maxica
Jaz sem imela super krasno babico Natašo in jo lahko samo pohvalim. S svojo umirjenostjo in natančnostjo je samo še polepšala ta že tako čudovit dogodek.
Vsekakor pa razmišljam, da bi se tudi naslednjič kr z njo probala zmenit. Je pa baje to za plačat (mislim, da cca.20000 sit). Aja, rodila sem pa z EA.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   babice v Postojni
14.9.2005 17:03:17   
urska***
Punce,hvala za odgovore,upam da bom imela ravno tako dobre izkušnje kot ve.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: babice v Postojni
18.2.2006 17:42:48   
pilotgirl
No zdaj pa vidim da se nisem narobe odločila ko sem sklenila da grem svojega user posted image  rodit v postojnsko porodnišnico,je res da je do šempetra 45 minut,sam jst do zdej nisem nič lepega slišala o njih. Je rekla ena moja prijatelca,da ko je šla rodit drugega user posted image ,je blo obupno. Najprej so jo pustili 7 ur da se je dobesedno mučla in ker je ful drobcena pa ful ozka ni mogla naravno rodit,ker se ji je mala v medenične kosti zataknla no in oni jo pustijo da naj rodi normano,pol pa ko so vidli da že skor ne diha več pa so jo dal na carski. TO zame ni nobena porodnišnica prijazna mamicam in novorojenčkom,pa to sploh ni tak osamljen primer.Je pač tko da je za ene dobro za ene pa ne.

(odgovor članu urska***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: babice v Postojni
28.3.2006 14:09:16   
Še ena T
Tudi jaz sem bila zadovoljna s prijaznostjo babic, ne vem imen, ampak so imeli pa na koncu kar gnečo in sem bila precej sama s partnerjem. Zadnje minute je bila pa zraven, ampak mi ni dajala nobenih napotkovuser posted image
Tako sem se zelo raztrgala, kljub prerezanem presredku (prerezala mi ga je že dva popadka pred porodomuser posted image )

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nagradna igra Prvi med enakimi
littlestar5

Kakšna se ti zdi nagradna igra Prvi med enakimi, z bogatim nagradnim skladom?

Super (53%)

Vredu (10%)

Kr neki, itak ne bom nič dobila (17%)

Spet to klikanje (19%)


Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!