Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa me zanima ce je katera to preizkusila.

ali pa prevec stresa. Kdo pa ni pod stresem
. Tako da bi rada ugotovila ali jo sploh imam. Z nekimi hormonskimi tabletami se mi ne da ravno ubadat,ker po eni strani pomagajo po drugi pa spet ne,tako da moram nekako najdit malo bolj normalen nacin za uravnavanje hormonov,ce ima katera kak predlog le povejte hehe
bi te nekaj vprašala. Mene O boli neopisljivo, tako močna bolečina je, da me ponoči zbudi, da me posede kjerkoli že sem. Nič ne morem, fertik, bolečina hujša od vsakega M krča. Traja pa to cca 15 min. Navadno sem vzela tableto in mislila, da je po tem času prijela. Zdaj, ko delamo na
, pa sem stisnila zobe in je enako po 15 min bolečina čist izginila. Ampak čist. Pride v trenutku in popusti v trenutku. Vmes pa je grozno
na polno na tak dan:)
čez kakih 14 dni in evo, bo vse skupi trajalo 40 dni, namesto, da bi v tem času imela že drugo možnost.