|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave z zanositvijo in nezainteresiranost do...
7.3.2013 8:07:09   
Anonimen
OK na kratko... po nekaj letih poskušanja, da dobiva user posted image je mene čisto minilo do user posted image Naj bi dva do trikrat na teden - ne se hecat, men je že 2x na mesec preveč... Enako je s partnerjem, sicer se pa v vseh drugih stvareh strinjava in ujemava. Res pa imava tudi zelo stresno življenje, nikakor ni postalo v cca 8 letih manj stresno, vendo pridejo nove stvari... Da bi uvedla drugačne rutine v najino spolnost, to ne bo šlo, verjetno... Pač to moram priznat - v tem sva si z mojim malo različna, moj je človek nekih navad in rutine, včaish zna bit celo malo dologočasen, česar sicer ne jemljem kot negativno... Ampak če ga priemrjam z mano kjer je ravno obratno. V vsakdanjem življenju to rešiva tako, da vsak uživa v svojih stvareh, imava tudi skupne interese (jaz itak vsak teden nove, pri meni je tako da se z njim ujemam v njegovih, imam pa še cel kup svojih...), ko pa pride do teh stvari, tu pa pač ne gre.

Po pravici povedano, ne vem kaj je še normanlo - a je to nenormalno, če s parnterjem po toliko letih user posted image še samo dvakrat mesečno? Pa tiste, ki "morate" zaradi user posted image - vam res uspe 2x tedensko ali pač raje uporabljašte kakšne ovulacijske teste?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 8:27:02   
Anonimen
In kakšne težave z zanositvijo imata? Jaz vidim samo 2 človeka,ki pač ne marata seksati eden z drugim.
Očitno pač želja ni tako velika,pa tudi se opazi v postu ,da nimata glih neko življenje . Pač žiivta skupaj tko bay the way iz navade

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 8:30:07   
Anonimen
Čisto te razumem. Moje mnenje je, da po letih poskušanja zanositi se vsakemu spolnost malo upre, postane nekaj kar moramo početi, če želimo doseči cilj. Jaz že od nekdaj nisem marala stvari, ki jih nisem počela iz užitka in enako je po 2 letih postalo pri spolnosti. Kak mesec sva bila oba tako utrujena od tega "moram" da sva prišla res do 1x na teden ali še manj in še to ne iz užitka, pač pa ker bo počasi ovulacija.Potem pa sva rekla, da tako ne gre naprej, da ne bova več seksala ker morava, ampak zato ker si želiva in če bo še kak mesec šel mimo se svet ne bo podrl. In spet so se zbudile stare iskrice, želja je narastla in če le nisva utrujena od službenih in drugih obveznosti si oba prav želiva seksat. Včasih vsak dan, včasih par dni ne. Najbolj pomembno je to, da si oba želiva in da uživava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 9:00:36   
Anonimen
Midva sicer nimava težav z zanositvijo, stara sva pod 30, skupaj dobra 4 leta, pa kljub temu user posted image v povprečju 1x tedensko (beri: včasih tudi nekaj dni vsak dan, ampak potem enostavno potrebujeva vsaj en teden počitka). Majhen otrok in naporne službe naredijo svoje.

Jaz v tem, da sta oba naveličana user posted image na normo z namenom zanositve ne vidim čisto nič groznega. Vzemita si premor in si odpočijta, približajta se drug drugemu zaradi medsebojne naklonjenosti, ne pa izključno zaradi želje po otroku. Priporočam ti tudi, da skušaš ugotoviti, kdaj imaš plodne dneve. Večinoma je to mogoče narediti s samoopazovanjem (merjenje bazalne temperature, opazovanje cervikalne sluzi).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 9:50:38   
Anonimen
Ne bi rekla, da sva človeka ki samo živiva skupaj, čeprav to po eni strani v določenih stresnih situacijah, postaneš. Pač dnevi zgleajo tako: zjutraj vstaneva oba skupaj, se kaj pogovoriva kar v kopalnici, ker sicer ne bi bilo časa, potem gre moj v službo. Jaz grem nekoliko kasneje v službo in pridem domov ob 17h ali 18h, včasih kasneje. Doma skupaj pojeva, pospravljava med tednom bolj malo, ker ni časa. Ta čas izkoristiva, da nekaj skupaj počneva. Včasih se skupaj ukvarjava s športom, zelo velikokrat pa jaz delam še neke dodatne stvari... Včasih so to celo kakšni hobiji, ki me zanimajo, če je čas. Zvečer pa moj gleda TV, jaz pa ker en maram gledat filmov, delam kaj drugega... No, to je pa čas, ki bi bil za izkoristit, pa ga ne - kako bi rekla, očitno je to tist trenutek, ko moj počiva... Jaz, po pravici povedano, pa itak če sem pred TV ali da česa ne počnem, takrat zaspim... In si ne morem pomagat. Ob desetih je moja ura za spanje, moj je pa za akcijo tam okol enajstih zvečer do enih zjutraj... Potem ostanejo samo še vikendi, ki pa so tudi recimo, da postali neka rutina... Sobota, je treba hitro vstat in pospravit vse za nazaj... Pa da ne govorim, itak glede user posted image nihče ni jutranji človek... Popoldan pa ponavadi izkoristiva, da se druživa z ljudmi, česar je pač ni med tednom... Soirodnike imava sploh čas obiskat na dva meseca, razen njegove, ki so 5 km stran. Sicer pa se mi zdi, da v trenutkih, ko sva skupaj, zelo dobro funkcionirava... Prepirava se ne, nazadnje sva se nekaj let nazaj, da sva se res. Pa ne, da drživa zase stvari, sploh ne. Nobenih zamer ni, vsaj z moje strani, do njega, edina stvar je res naveličanost pri tem, ampak v tej meri, da sploh ne pogrešam tega, mi je v bistvu vseen, če bi bilo še kar tako, muči me samo to, da tako pač ne bova mogla imet user posted image zdravstveno je pa narobe čist vse, ker sva šla že na vse preiskave, tako da tudi merjenje z ovulacijskimi testi sva že probala, pa lovila dneve - ne vem, če ni bilo potem še bolj zoprno...

Lahko bi šla na IVF, v bistvu je bilo priporočeno. Amapak se jaz še en upam, ravno zaradi tega, ker se po eni strani sprašujem, če je tak odnos, ki ga imava OK, čeprav očitno obema ustreza tako. Kaj npr. če zdravniku poveš, da je težava v pogostosti odnosov, ker pač očitno obema ni do tega, ampak da drugače čisto Ok živiva, a te bo zdravnik silil, da pa moraš nujno poskusit delat na tem 3x na teden? se to se sprašujem zaradi stvari, ki jih lahko prebereš v medijih itd. in si potem misliš, da ker ti ne spadaš med te ljudi, ap nisi normalen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 10:06:29   
Radenska_
Midva sva se odločila, da bova, zdaj ko sem na klomifenu, namensko seksala cel teden, vsak dan. Pol pa a nama bo pasalo al ne - pač bova.

Drugače pa tud midva seksava cca 1× na teden, včasih tud več tednov ne, pa se men to ne zdi nič čudnega.
Včasih pa večkrat v enem tednu. Zakaj bi vodila neko razpredelnico pogostosti? Če obema ustreza je že tako ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 21:46:44   
Mincaa
Živjo!

Hja otroke pač narediš tako da seksaš, a ne? To da imaš odnose 2x na mesec in bi šel poj raj kar naumetno oplodetev je milo rečeno žalostno. To niso enostavni postopki in v postopek NE GREŠ kar tako, ker bi rad otroka brez seksa. Meni je blo fizično in psihično naporno ampak hvalabogu se je izplačalo dat vse skozi. Ja če dolgo časa ni zanositve te malo mine želja do seksa s partnerjem, verjetno je to popolnoma normalno...včasih pomaga dopust in se spet vzbudi strast med parnerjema.

Mislim pa da je neka definicija da so težave z zanositvijo ko ima par leto dni redne!!!! spolne odnose in ni uspeha. Redni spolni odnosi so odnosi 2-3x tedensko.

Če pa med vama ni več iskrice...hmmm pa mogoče bolje da razmišljata ali imata dovolj ostalih skupnih interesov, da sta skupaj, če vama že do seksa ni.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 22:42:28   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Mincaa
Ja če dolgo časa ni zanositve te malo mine želja do seksa s partnerjem, verjetno je to popolnoma normalno...


zakaj to? ker to se bere kot da je želja po seksu povezana s tem a lahko zanosiš. pa se men ni nikoli zdelo tako. mislim, lahko si predstavljam da si depresiven, ker ne moreš zanosit in zaradi tega mine seksualna želja in s tem nisi aktiven, da ti bi pa partner nehal bit seksualno privlačen ker ne moreš z njim zanosit - a je to reden pojav, se to dogaja?

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
7.3.2013 23:14:55   
ronja
Mislim, da je drugače, če seksat "moraš", ali pa če to delaš pač ker ti paše. Če "moraš", se ti upre, čeprav je sicer fajn. Če bi morala pojest vsak dan bajadero, je videt ne bi mogla. Samo zato, ker je prisila, pa sicer komot zmažem celo škatlo:). In mislim, da me težko razumemo vso večplastnost problemov parov, ki ne morejo zanosit. Ker vpliva na toliko stvari...

Po moje je čisto normalno, da imata dovolj seksa "ker je treba", ker pač to ni isto kot tisti, ko ti pač zapaše. Kaj če naredit malo premora? Se odločita, da 2 meseca ne bosta delala otroka? Saj če do zdaj ni ratalo, lahko komot počaka še 2 meseca, ne? Vzamita si ta čas za vaju - da delata to, akr vaju veseli. Pa seksajta, kadar vama paše, pa če cel mesec ne, pa pač ne.

Pa še nekaj sem opazila v tvojem spisu: ves čas nimaš nič časa, ob sobotah morata zgodaj vstat, da vse pospravita... Ljuba duša, sama sta! nimata otrok, da vaju zjutraj budijo, daj uživajta v tem času! Saj ni treba, da zjutraj seksata, če nista jutranja tipa, ampak laho se pa mogoče malo stisneta, pocrkljata, prelistata kako revijo, ma, karkoli, si naredita zajtrk v postelji... Vzamita si čas za vaju dva, pospravljanje ni tako pomembno...

mateyka, sicer pa je to biološko-psihološki problem in ni čisto iz trte zvito - ženske imamo recimo v prvi polovici cikla veliko vijši libido kot v drugi polovici (ker je oploditev verjetnejša, ker semenčeca kar nekaj časa počakajo not na pravi trenutek - preverjeno;). Tako da ni, da ti ne bi bil partner všeč, če ne moreš z njim zanosit, samo niso pa te stvari popolnoma neodvisne - takrat, ko je večja verjetnost zanositve, večini bolj paše seksat, ker smo bolj občjutljive na dražljaje. In če vesta, da ne gre, postane to neko področje neuspeha in to ni glih seksi... Pa še tisti moram zraven... pa si tam, kjer ni muh. Obstaja tudi obratna situacija: da ti ni do seksa, ker se bojiš zanosit, recimo. Psiha pač igra pomembno vlogo, nimaš kaj.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
8.3.2013 9:05:45   
bskrle
GLej, zagotovo pride do zasičenosti in rutine v odnosu.
mENIN, da delajta na odnosu in ne strogo na sexu. Vključita se v kak program za rast para- zakonske skupine ipd.
Pri sosedih so po 15ih letih brez otrok dobili 2 v letu in pol pri 40ih.
Življenje nima ravnih poti, vsak dan se učimo

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
11.3.2013 10:07:30   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore...

Ena je omenila, da sem rekla,da nimam veliko časa - res je... V bistvu opažam pri sebi, da je to hud problem in bo trajal še nekaj časa. Traja tudi že nekaj časa. Tega ne znam spremenit, pa se trudim. Ni povezano samo z odnosom do partnerja - midva sva sicer nežna drug do drugega, si vzameva čas da se stisneva, ampak v tistih trenutkih preutrujena za karkoli... Partner je bolj pozoren do mene kot jaz do njega, pa ima mogoče več dela kot jaz... Jaz kar pozabim na vse, tudi npr. na prijatelje... Jih pogrešam, ampak telefon bi pa najraje vrgla nekam in ugasnila, ko si vedno mislim, da nima časa, če kdo pokliče... Pa je to 5 minut...

To je zaradi tega, ker sem v čudni situaciji kar se tiče služb. Sploh ne morem določit prihodnosti in me je vedno strah, da je ne bom našla, zato vedno delam zraven rzane stvari... Tud spat imam slabo vest in če sem ne vem kako utrujena, bom nekaj delala...

No, v bistvu sem si kar precej odgovoreila na vprašanje... Amapk ne vem kako to rešit.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Težave z zanositvijo in nezainteresiranos...
11.3.2013 12:00:37   
klitia
.... tudi stress dela svoje user posted image
najboljše je v takih trenutkih si privoščit krajši oddih (pa magari samo eno intimno večerjo - brez otrok) in malo pogovora......

potem bo vse naravno steklo naprej.

Midva sva z možem 12 let delala neprestano (prava deloholika) dokler nisva to podala na stranski tir.....in šele ko sva se malo spočila je prišla končno naša mala pikica

Srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?