Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
to je.

!
.
, moj
v trebuščku pa tudi ne da miru
. Upam, da bo kmalu....
. Zdaj sem še od malega staknila en prehlad in se ga zaenkrat še neuspešno otepam, ampak vsaj vročine nimam.
. Je pa trenutno pravi mamin sine in me zelo težko deli s komerkoli, čeprav je drugače zelo samostojen in rad z drugimi ljudmi. Samo, ko sem pa z njim, je pa zelo neprijeten, če nisem samo njegova. Čakam da mine to obdobje, pa nič od tega zaenkrat. Joj, sem se pa razpisala...
me včasih mal zbada, a bom kaj pojedla, al nese raje kar direkt v wc strest.
, mi je vse padlo dol. Vprašal me je če mam kakšne probleme in kaj počnem. Mu povem, da mam v spodnjem levem delu trebuha dostkrat krče in da mi zvečer tudi dostkrat zatrdi spodnji del trebuha!! On mi odgovori:" Rad vrjamem." Me gleda na UZ 30sekund in mi nato naredi še vaginalni UZ, ki je tudi trajal približno 30sekund ter mi reče, da to je to, da je vse uredu in me naroči čez en mesec. Svojega
, zato se jaz naročim zjutraj ob 8h in pridem 20 minut prej ter sem prva na vrsti - čeprav je čakalna doba še vedno 1 uro, ker pride G šele ob 8.30
... Gremo pa vse skozi te faze
pa čuvaj svojega