BaGSi
|
Suky, predvidevam, da si noseča tam okrog 19. tedna (na žalost tukaj ne vidim podpisov, tako da ne vem...). Klasični pregledi v nosečnosti izgledajo tako, da daš urin in kri; G pa posluša utrip (z dopplerjem) in pretipa trebuh oz. oceni velikost ploda. In nič druga... Mislim, da si razočarana zato, ker si preveč pričakovala. V bistvu pa je super, da te je pregledal z UZ in rekel, da je vse v redu - kar je najpomembneje Glede krčev in trdega trebuha zvečer (problem pri zatrjevanju trebuha je samo takrat, ko se to pojavlja v enakomernem zaporedju - kot popadki) - magnezijeve tablete se mislim da ne dobijo na recept in je tako ali tako treba kupit (magnesol ali podobno) lahko pa piješ tudi Donat. Pa počitek tudi pomaga Laboratorijski izvidi - povej kaj ti je napisal, pa ti povemo... Če bi bilo kaj narobe z njimi, bi te naročil ponovno čez 1 teden ali tako. Tako da Tudi moj G je bolj tihe sorte - pa ti povem, da je to boljše; ker če je kaj narobe je res strokovnjak; če pa je vse OK, pa je boljše da ne paničari (moja kolegica je zaradi pretirane panike, preiskav itd. (mimogrede ne povsem strokovno utemeljenih) bila čisto na koncu z živci, poleg vsega pa je padla kasnjeje še v hudo poporodno depresijo) O čakanju na pregleda, pa je že bilo govora , zato se jaz naročim zjutraj ob 8h in pridem 20 minut prej ter sem prva na vrsti - čeprav je čakalna doba še vedno 1 uro, ker pride G šele ob 8.30 Vem, kako je težko čakat na UZ da vidiš svojega ... Gremo pa vse skozi te faze Upam, da ti ti podatki kaj pomagajo ... Čim mirnejšo in lepo nosečnost ti želim pa čuvaj svojega . Lep vikend P.S. Tudi jaz komaj čakam na naslednji UZ oz. morfologijo v torek v 22. tednu. UZ nisem imela že 2 meseca (od NS) P.S.1 Evo še moj veliki buši v 19. tednu (v albumu)
|