Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in se počutim grozno, stalno hodim na wc preverjat stanje, al se je kej umirilo.Trebuh me tudi boli.Ni sreče, no mogoče drugič.Srečno.LP!
 in se počutim grozno, stalno hodim na wc preverjat stanje, al se je kej umirilo.Trebuh me tudi boli.Ni sreče, no mogoče drugič.Srečno.LP! 
			 Smo malo smešne ne ?!!!
  Smo malo smešne ne ?!!!  . Pri meni podobno stanje in nevem na cem sem...ker sem bila 7.9 pri G in se je lepo videla O, vem kdaj je bila...vendar me je 10.9. (20 dan od ZM) presenetil rjav izcedek in rahli krci v maternici (!?) in sem ze mislila da je M... pa ni. Izcedek je vmes malo prenehal, malo spreminjal barvo (rjava-sv.rjava-oker-roza...), sedaj ga trenutno ni...M pricakujem najprej 20. in najkasneje 22., prsa so ze 1 teden napeta in bradavice spremenjene...so I wonder what is that?!? Ocitno mi preostane le cakanje...
. Pri meni podobno stanje in nevem na cem sem...ker sem bila 7.9 pri G in se je lepo videla O, vem kdaj je bila...vendar me je 10.9. (20 dan od ZM) presenetil rjav izcedek in rahli krci v maternici (!?) in sem ze mislila da je M... pa ni. Izcedek je vmes malo prenehal, malo spreminjal barvo (rjava-sv.rjava-oker-roza...), sedaj ga trenutno ni...M pricakujem najprej 20. in najkasneje 22., prsa so ze 1 teden napeta in bradavice spremenjene...so I wonder what is that?!? Ocitno mi preostane le cakanje...  

.LP.
 .LP.