Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 25.12.2013 19:04:10
|
|
|
|
pipapopa
|
Nisem sicer srečna dobitnica,ampak vseenoo bi prosila, da mi nekdo pove zakaj davčno št.? A ni rečeno, da se za nagradne igre naj nebi zahtevalo davčne št.?
|
|
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 25.12.2013 19:53:58
|
|
|
|
Flavia_
|
Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:26:35
|
|
|
|
Flavia_
|
Še vedno imamo na razpolago dva izvoda knjige Zabava na Izgubljenem otoku Podelili ju bomo prvima dvema uporabnikoma, ki bosta odgovorila na enako vprašanje, kot je bilo postavljeno na začetku: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? lp, flavia
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:27:50
|
|
|
|
Shorty_
|
trenutno muca copatarica
|
|
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:31:00
|
|
|
|
Flavia_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR trenutno muca copatarica Eeeej, shorty, ne mi smetit teme Joke dneva Ti ne šteješ
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:47:00
|
|
|
|
micamaca2
|
kdo je napravil vidku srajcico
|
|
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:49:20
|
|
|
|
Najaa
|
Moji pravita, da jima je Trnjulčica.
|
|
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:51:36
|
|
|
|
Flavia_
|
Bravo! Iskrene čestitke! micamaca2 in Najaa: Pošljite svoje podatke na info@ringaraja.net in pošljemo vama knjigico lp, flavia RR
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 9.1.2014 19:52:27 >
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 19:52:36
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR Bravo! Iskrene čestitke! Pošljite svoje podatke na info@ringaraja.net in pošljemo vama knjigico lp, flavia RR cestitkeeee
|
|
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 21:30:49
|
|
|
|
StrawberrY
|
Veveriček posebne sorte.
|
|
|
|
|
RE: Katera pravljica je najljubša vašim malčkom? 9.1.2014 22:23:49
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Veveriček posebne sorte. ta je tut moji všeč
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Dve imeni za deklicosirenettaAli se vam zdi ok kombinacija dveh imen za deklico, in sicer Evelin Erinda, mi je všeč (
12%)

ne, ni mi všeč (
44%)

samo Evelin (
28%)

samo Erin (
14%)

ne vem (
3%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!