Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Sicer pa ko sem bila jaz v 11 tednu na pregledu je moja pika tako brcala in kozolce delala, sicer še nič nisem čutila itak, ampak ful je blo smešn, pa kr solze so mi lile, pa moj je itak bil zraven. Ful fajn občutek seveda, zato komi čakam da še enkrat to doživimo.
sem jokala k dež. prav da ni vidt ok, ji da eno injekcijo proti zatekanju živčevja in dons popoldne jo morm šeenkrat pelat nazaj. sicer je dons zutri zgledala kukr da jo je kej začel bolet kar je bolš kukr da ne čuti nič. matr upam da se bo zlizala. sem tko žalostna
zdele sta jo šle tisa pa moja mami gledat kako je, k samo v košari že od učer leži pa nič ne je ne pije ne lula ne kaka nič. tko je boga
Je šlo verjetno za vgnezditveno krvavitev, kar je bilo tudi prvič.
vrnila z dopusta (zato se vec kot 2 tedna nisem javljala) in vceraj sem gledala pikico na UZ pri ginekologinji. Kako lepo je gledat srcek, ki utripa! Sva zelo vesela. Imam pa naslednji pregled ze kar cez 1t, ker imam 2 slabi izkusnji za sabo, pa me bodo bolj kontrolirali. Sva (smo) pa optimista!
no pol 2. uz ki naj bi bil nuhalna pa je men v prvo delala podlipnikova, vendar je rekla zdej vrabičeva da se tega polovičarstva ne gre več in ti svetuje da greš na samoplačniško nuhalno - js sem se že prjavla za bežigrad. pol mam pa še kontrolo pri vrabičevi v 12. tednu ko mi bodo dal materinsko knjižico, pa pregled voda, kri, tehtanje pa tko. mislm da ona pol ne bo delala šeenkrat uzja sej prinesem s sabo izvid iz nuhalne. v prvo mi je tut morfologijo delala podlipnikova - ni nadomeščala, samo vrabičeva je rekla da ona tega ne dela, ker je v druge stavri specializirana, tko da ne vem kako bo tokrat?? jo morm še prašat na naslednjem pregledu.