|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrače in drugi izdelki za igro 20.12.2014 17:18:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mi smo tudi v hisi z vrtom in zunaj je zakon: kolo, poganjalec na 4 kolesih in na dveh, skiro peskovnik z vso opremo: bager, kamjon, kamjon, kamnjon, uni nizki kamjon kamor nalozi bagra za prevoz ;-) samokolnica, kosilnica, metla, lopata, gugalnica, trampolin, tobogan in dobra bi bila kaksna hiska z igrali, sam to kar stane. Mogoce kaj za plezat Moj tudi rad pomaga meni v vrtu. Bazen(cek) Se vec ti bo pa se kdo drug napisal.
|
|
|
|
|
RE: Igrače in drugi izdelki za igro 20.12.2014 17:23:30
|
|
|
|
malaMravljica
|
aha, otroske sobe. Moj predlog je nic, ker se bo itak nabralo se prevec robe in ne bo kam z njo. ja, lego, garaza z avtici, avjoni in helikopterji, ladje, gasilski avto, knjige, knjige, knjige vse za risat in ustavrjanje, karte, clovek ne jezi se, ... Jaz sem precej teh zadev kupila rabljenih oz smo podedovali
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDatumi izplačil socialnih transferjev za l...Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Diplomska naloga-Izbor trgovinesigapČe ocenjujete videz, ceno, kakovost in seveda prijaznost osebja, v kateri trgovini bi kupili oblačila za svojega otroka?OshKosh in Kanz (
9%)

Baby Center (
18%)

H&M (
41%)

C&A (
12%)

S`Oliver (
9%)

Okaidi (
12%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!