Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrače in drugi izdelki za igro 20.12.2014 17:18:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mi smo tudi v hisi z vrtom in zunaj je zakon: kolo, poganjalec na 4 kolesih in na dveh, skiro peskovnik z vso opremo: bager, kamjon, kamjon, kamnjon, uni nizki kamjon kamor nalozi bagra za prevoz ;-) samokolnica, kosilnica, metla, lopata, gugalnica, trampolin, tobogan in dobra bi bila kaksna hiska z igrali, sam to kar stane. Mogoce kaj za plezat Moj tudi rad pomaga meni v vrtu. Bazen(cek) Se vec ti bo pa se kdo drug napisal.
|
|
|
|
RE: Igrače in drugi izdelki za igro 20.12.2014 17:23:30
|
|
|
|
malaMravljica
|
aha, otroske sobe. Moj predlog je nic, ker se bo itak nabralo se prevec robe in ne bo kam z njo. ja, lego, garaza z avtici, avjoni in helikopterji, ladje, gasilski avto, knjige, knjige, knjige vse za risat in ustavrjanje, karte, clovek ne jezi se, ... Jaz sem precej teh zadev kupila rabljenih oz smo podedovali
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Naravna zaščita pred komarjiPoletje je čas za igro, raziskovanje narave in brezskrbne trenutke na prostem. A z njim pridejo tudi nadležni obiskovalc...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?