liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Ja, Lili, saj razumem in je logično. Po drugi strani pa se 'mase, ki jih ne zanima' ne zavedajo, da kakor je 'klump' poceni, je v resnici drag in v prihodnosti zna postati hudičevo drag. Kapitalizem zmaga, ker je všečen. Sprva. Saj pri nas si tudi redkost, če ne gledaš kmetije ali gostilne......se niti v pogovor ob kavi ne moreš vključiti, ker vsi gledajo samo to in delajo reprizo...... Kapitalizem je všečen in vsi bi ga živeli, tudi mi smo ga zapopadli z vsemi štirimi........sanjali bi pa o socializmu......samo polnim policam v šparu in 200 tv kanalom,vsako leto novemu i-phonu, nakupu v Milanu in na amazonu, koncertu v New Yorku itd. se pa ne bi odpovedali ......zato bomo o socializmu hrepeneli le v sanjah.....ker si ga dejansko itak ne želimo, ker bi se potem morali marsičemu odpovedati, da bi iz temporarily embarrassed millionaires postali revolutionary proletariat.... Mimogrede, ko smo že pri takih zadevah. Je komu kaj znano, kdo ima pa čez Discovery? Kot oboževalka raznih forenzičnih, detektivskih in FBI zadev sem zadnje čase totalno razočarana, ker zdaj nekako prevladuje navaden šund čvek z veliko 'prepovedanega seksa'. Sploh se mi zdi, da vseh podkanalih skupaj, ki so jih uvedli, ne najdeš pol toliko dobrega, kot takrat, ko je bil kanal samo eden. Vse skupaj postaja še en TLC. Ne, vem kdo ga ima čez.......Discovery so kanadčani, se mi zdi..... Verjetno je razlog to, da je tega preveč......in potem štrnckaš po teh kanalih in se itak naveličaš, ker se ti zdi vse brez veze, ker ko se vrneš na začetni kanal, že pol oddaje mine.....jaz sem tudi pred leti našla vedno kak film na televiziji, ko je bilo nekaj kanalov......sedaj ne najdem nobenega, pa imam čez 200 kanalov in malo morje filmov......preveč je vsega in izbira ni lahka......
|