|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obletnica varanja
21.12.2015 10:50:46   
pohojena
Pozdravljeni, danes mineva dve leti ko sem mojega dobila pri varanju. z vašo pomočjo sem premišljevala in se odločila da rešim najin zakon in ga ne obtožujem na vsakem koraku.
Res se je spremenil ampak mene še zmeraj grize. tedensko se spomnim na preteklost in ne morem pozabiti. Zelo sem žalostna kar tudi moj opazi. verjetno ve zakaj saj me takoj objame in reče da me ima rad.
Grize pa me ker je obdržal honorarno službo med vikendom. To je služba od petih popoldan in do jutranjih ur - natakar. Kadar pride zjutraj okoli tretje domov sem zjutraj žalostna saj mu ne zaupam. Pravi da ona ne hodi več v gostilno (tako se je takrat začelo), kar pa jaz ne verjamem?
Glede na to da je sex enkrat mesečno (majhni otroci, majhno stanovanje-izgovor) se bojim da ga dobi drugje in to kar med vikendom ponoči. ali sem samo ljubosumna preveč? ali sem sploh še na realnih tleh - pojma nimam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obletnica varanja
21.12.2015 11:01:32   
RIJA*
če je volja, so to čisto brezvezni izgovori....


(odgovor članu pohojena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obletnica varanja
21.12.2015 11:01:54   
Anonimen
Mi ti ne moremo povedati ali si samo ljubosumna ali pa je res.
Dejstvo je,če mu ne zaupaš,če se v zvezi ne počutiš ok,potem tukaj NI za vztrajat- moje mnenje.
otroci,majhno stnovanje ipd pa oprosti so samo izgovori kot si napisala za sex 1 x na mesec.

(odgovor članu pohojena)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obletnica varanja
12.1.2016 21:40:09   
ronja
Ali te vara ali ne, mi ne moremo vedet, vendar to mogoče ni edini problem. Da mu ne zaupaš več, če te je prevaral, se mi zdi logično. Zaupanje se dolgo gradi in hitro izgubi, on ga pač še ni zgradil nazaj do konca... Tu morata bit oba - on da se trudi in ti da mu daš priložnost in se tudi trudiš.
Ljudje smo različni in različne stvari nam različno pomenijo. Sama bi lažje prenesla en skok čez plot kot pa seks 1x mesečno:D. Živeli smo sicer na slabih 40 kvadratih s 3 otroki pod 5 let en čas, ampak nihče ni tega jemal imel za izgovor. Tako da ne vem - če imata krizo, razumem, se zgodi, ampak če se to vleče, je za razčistit.
Če si lahko privoščita in bi te to pomirilo, mu predlagaj, da bi pustil tisto honorarno službo. Saj bi verjetno lahko delal tudi kaj drugega. Če boš tako bolj mirna, se bi splačalo. Če bi te pomirilo že samo to, da bi vedela, da zdaj nima nič več z nikomer drugim, pa bi bil pravi naslov verjetno kak detektiv. Na splošno se mi zdi to sicer drag in večinoma nepotreben špas (ker bi bilo lepo, če bi si partnerji po pravici povedali), vendar če nisi prepričana in rabiš to za svoj mir, se mogoče vseeno splača.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pohojena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?